Sport

Brazilia – Elveția 1-1 la CM 2018. Ziua surprizelor! Neymar, şters! Elveţienii, Zuber!

17.06.2018 | 22:46
Brazilia  Elvetia 11 la CM 2018 Ziua surprizelor Neymar sters Elvetienii Zuber

Brazilia – Elveţia s-a jucat în prima etapă din Grupa E a Campionatului Mondial 2018 Dacă brazilienii își vor câștiga grupa, au șanse de a se întâlni cu naționala lui Joachim Low în faza optimilor. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 50 / GOOOOOOL Elveţia! Zuber a egalat cu o lovitură de cap.

Min. 20 / GOOOOOOL Brazilia! Coutinho a deschis scorul în Brazilia – Elveţia cu un şut din afara careului.

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Brazilia – Elveţia.

ECHIPELE DE START

Brazilia (4-3-3) Alisson; Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Paulinho, Casemiro, Coutinho; Willian, Gabriel Jesus, Neymar.

Elveția (4-2-3-1) Sommer; Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez; Behrami, Xhaka; Shaqiri, Dzemaili, Zuber; Seferovic.


Brazilia – Elveția LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Naționala Braziliei s-a calificat la Cupa Mondială de pe primul loc în grupa preliminară din zona Americii de Sud. Brazilia a terminat cu 41 de puncte și un golaveraj total de 41-11. Naționala Carioca  a avut un bilanț excelent: 12 victorii, cinci rezultate de egalitate și o singură înfrângere. În 2018, brazilienii au disputat patru jocuri de pregătire, câștigându-le pe toate. Poate cel mai important succes a venit în fața Germaniei, scor 1-0, la Berlin. Au mai fost câștigate meciurile cu Rusia, Croația și Austria.

Brazilia – Elveția LIVE STREAM, în grupa E la CM 2018

Elveția a terminat pe locul doi în grupa din preliminarii, cu 27 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc Portugalia, dar cu un golaveraj inferior, 23-7. În afară de Portugalia, din grupă au mai făcut parte: Ungaria, Insulele Feroe, Letonia și Andora. La barajul pentru Cupa Mondială, elvețienii au trecut de Irlanda de Nord, câștigând în deplasare cu scorul de 1-0 și remizând alb la returul de pe teren propriu.

Brazilia – Elveția LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Aruncând o privire pe lotul Braziliei, vom regăsi jucători de top în fiecare compartiment, cu precădere în cele ofensive. Interesant este că un singur jucător din întreg lotul de 23 convocat de Tite are mai puțin de 24 de ani. Este vorba despre Gabriel Jesus (21 ani), de la Manchester City. În lotul Elveției regăsim foarte mulți fotbaliști care evoluează în Bundesliga, nu mai puțin de zece din 23! Lichtsteiner, Xhaka, Shaqiri, Embolo și Seferovic sunt fotbaliștii din lotul lui Petkovic de la care ar trebui să așteptăm lucruri bune.

Brazilia – Elveția LIVE cote la pariuri CM 2018

La casele de pariuri online, Brazilia e favorită certă la victorie. cu o cotă medie de 1.40. În schimb, Elveția e cotată cu 9.50, iar varianta remizei cu 4.50.