Fotbal intern

Unde a putut să ajungă Rambe la două luni de la conflictul cu Hagi

UPDATE 10.02.2017. Exclus din lot de  CSU Craiova după scandalul în care a fost implicat la finalul meciului cu Viitorul, din 3 decembrie 2016, Rambe şi-a găsit echipă. A semnat cu 1 de Agosto,...
10.02.2017 | 17:20
Unde a putut sa ajunga Rambe la doua luni de la conflictul cu Hagi

UPDATE 10.02.2017. Exclus din lot de  CSU Craiova după scandalul în care a fost implicat la finalul meciului cu Viitorul, din 3 decembrie 2016, Rambe şi-a găsit echipă. A semnat cu 1 de Agosto, campioana en-titre din Angola. 


UPDATE Gigi Mulţescu a mărturisit pentru FANATIK.RO că oficialii clubului CS U Craiova au început deja demersurile pentru rezilierea contractului lui Rambe după ce jucătorul a primit o suspendare de şase etape în urma incidentului cu Hagi. “Am fost de acord cu decizia conducerii. A contat foarte mult gestul pe care Rambe l-a făcut către Hagi, dar şi faptul că acest jucător nici nu a avut evoluţii care să mă mulţumească. S-au început cu el demersurile pentru rezilierea contractului”, a spus Mulţescu.


UPDATE Managerul general al clubului CS U Craiova, Marcel Popescu, a anunţat decizia care se va lua împotriva lui Rambe.

Rambe o să fie sancţionat, deoarece gestul lui de huliganism este de netolerat. Dar în primul rînd el o să fie sancţionat că a dat cu pumnul, nu a că a intrat în conflict cu Hagi”, a spus Popescu.


UPDATE. După incidentul care a avut loc la finalul meciului dintre FC Viitorul şi CS Universitatea Craiova, scor 2-0, atunci cînd Rambe a sărit să-l lovească pe Gică Hagi cu pumnul, oficialii echipei din Craiova au luat o decizie în ceea ce priveşte situaţia fotbalistului.

Oficialii oltenilor au făcut o şedinţă pentru a se hotărî viitorul lui Rambe, iar cel mai probabil se va decide ca fotbalistul să fie sancţionat. Totodată, contractul jucătorului din Insulele Capului Verde se termină la finalul anului, iar şansele sînt mici ca înţelegerea care va expira peste trei săptămîni să mai fie prelungită.

350.000 de euro este cota lui Rambe, conform transfermarkt

454 de minute a evoluat Rambe pentru CS U Craiova


La finalul meciului de la Ovidiu, totul s-a transformat într-un haos. În timp ce Hagi se îndrepta spre centrul terenului pentru a vorbi cu jucătorii săi, spre grupul gazdelor s-a îndreptat şi Vătăjelu care avea ceva de reproşat.

Hagi l-a împins pe Vătăjelu, dar din spate a venit Rambe care l-a lovit cu pumnul în figură pe managerul Viitorului. A fost momentul în care totul a degenerat, cele două tabere luîndu-se efectiv la bătaie.

“Cine eşti tu să faci probleme aici? Faci tu ce vrei tu, bă? Las-o dracului! Auzi, bă, ce face ăsta?! Mă ia pe mine ăsta la bătaie?” (HAGI, ţipînd la cabine la Rambe, în timp ce Mulţescu acorda un interviu pentru Dolce)

Sorin Rădoi a reacţionat şi el rapid, l-a lovit pe Rambe, după care a venit şi portarul Rîmniceanu, efectiv turbat de nervi. A sărit cu picioarele înainte pe jucătorii Craiovei, l-a bruscat şi pe Rambe şi a fost cu greu potolit de cei din jur.

“La finalul meciului, m-am dus la mijlocul terenului pentru că am fost înjurat de Carp. Îmi pare rău de ce s-a întîmplat. Am rămas cu un gust amar. Cît despre ce s-a întîmplat în timpul jocului, a fost greşeala mea la primul gol, îmi pare rău, am prins o zi mai proastă” (Bogdan VĂTĂJELU)

Arbitrul Radu Petrescu a acordat două cartonaşe roşii în urma acestor incidente: Rîmniceanu de la Viitorul şi Rambe de la Craiova.

VEZI VIDEO CU INCIDENTELE