News

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au logodit la Biserică? “Facem jurământ la bine și la rău?”. Imaginile care îi dau de gol

04.04.2019 | 13:21
Brigitte Sfat si Florin Pastrama sau logodit la Biserica Facem juramant la bine si la rau Imaginile care ii dau de gol

Idila dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă nu mai e secretă de multă vreme.  Ultimele imagini din episodul ce urmează să fie văzut de telespectatori i-a surprins pe cei doi în biserică, făcându-și niște promisiuni. Cu toții știm că ambii țin la credință și pentru ei venirea în lăcașul sfânt are o anumită însemnătate. Cei doi, cu toate că erau logodiți înainte de a veni aici, și-au dat frâu liber sentimentelor și au făcut exact ce au simțit.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au logodit la Biserică?

Imagini senzaționale au fost surprinse între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! Cei doi au fost filmați în Biserică, rugându-se și făcându-și un jurământ important. Cu toate că acasă îi așteptau Cornel Oană și Ralucea Podea, logodnicii celor doi, amorezii și-au văzut de iubirea formată la Ferma. N-au stat prea mult pe gânduri și și-au asumat că au sentimente unul pentru celălalt. Totul este suprins în ediția din seara aceasta, de la 21:30.

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, a declarat că totul s-a sfâtșit între ei și că nu este nicio cale de întoarcere de la hotărârea luată. ”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie”, a declarat aceasta pentru Cancan.

Ferma-Un nou inceput

Ferma. Un nou început! Mâine, de la 21:30 la PRO TV! Fiți cu ochii pe noi 🙂

Gepostet von Ferma. Un nou început am Mittwoch, 3. April 2019

Crnel Oană, despre sfârșitul realației cu Brigitte

“Am terminat relaţia de când a apărut primul episod care m-a deranjat. M-am mutat de la ea şi nu mai este cazul. Eu stăteam la ea, acum copiii sunt ok, nu contează cu cine sunt, am ţinut legătura cu ei, dar nu mă mai ocup de ei. Noi am avut o ceartă înainte de acest proiect, fiecare a înţeles altceva. Dacă vor să aibă o altă relaţie le doresc Casă de Piatră. Nu există să ne împăcăm. Sunt anumite limite pe care orice om le are”, a spus Cornel Oană, fostul logodnic al Brigittei Sfăt pentru sursa citată.

Tags: