News

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, vacanţă romantică la Veneţia! Dragostea lor ţine şi dincolo de Ferma

08.04.2019 | 18:34
Brigitte Sfat si Florin Pastrama vacanta romantica la Venetia Dragostea lor tine si dincolo de Ferma

Filmările la emisiunea Ferma s-au terminat de câteva săptămâni, dar iubirea dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt se pare că este în plină expansiune, mai ales că cei doi au plecat într-o călătorie în Veneția! Chiar dacă difuzarea emisiunii la Pro TV încă nu s-au terminat, cei doi iubiți se răsfață reciproc și petrec din ce în ce mai mult timp împreună.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, vacanță în Veneția

Chiar dacă acest lucru se pare că îi duce pe cei doi în conflict cu ProTv, deoarece nu aveau voie să se afișeze împreună atâta timp cât emisiunea încă rulează pe televiziune, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă nu mai țin cont de nimic. Așa s-a întâmplat recent, când cei doi au plecat în orașul iubirii, Veneția.

Brigitte Sfăt a postat chiar și o fotografie pe conturile sale de socializare, în care apare îmbrățișată cu noul ei iubit, Florin Pastramă. Mondena a scris și un text foarte scurt, dar extrem de concis, alături de poză. ”Îndrăgostită la Veneția”, a scris Brigitte Sfăt.

Florin Pastrama Brigitte Sfat Venetia
Florin Pastrama -sa indragostit de Brigitte Sfat la Ferma, de la Pro TV

Florin Pastramă a promis că se va pocăi!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au fost la biserică în cadrul show-ului Ferma, transmis de Pro TV. Cei doi s-au recules la biserică, iar Brigitte Sfăt i-a spus lui Florin Pastramă ce simte pentru el și ce a atras-o la ea. „M-am apropiat de tine că mulțumeai de fiecare dată când mâncai și pentru că te rugai înainte să te culci. Asta m-a atras la tine”, i-a spus Brigitte Sfăt lui Florin Pastramă în biserică.

Florin Pastramă a dus muncă de convingere la Ferma pentru a o face pe Brigitte Sfăt să fie iubita lui. Zile întregi, Forin Pastramă a făcut tot ce i-a stat în putință să o ducă pe Brigitte departe de camerele de luat vederi pentru a avea discuții de natură intimă. I-a spus cât de mult o place și că s-a îndrăgostit de ea și că vrea să renunțe la tot pentru a fi cu ea. După insistențe îndelungate, Florin Pastramă a avut câștig de cauză, dar nu înainte de a promite câteva schimbări.

Astfel, potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, Brigitte i-a spus clar că nu poate duce relația foarte departe fără să fie căsătorită în fața lui Dumnezeu. Imediat, Florin Pastramă a găsit rzolvarea! A cerut-o de soție pe focoasa brunetă, iar aceasta a acceptat. O altă cerință a lui Brigitte a fost ca iubitul ei să se pocăiască și să devină penticostal, lucru pe care Florin Pastramă l-a acceptat imediat, de asemenea.