Fostul dinamovist Bruno Simao, mărturii după ce “a fost mort” o oră şi jumătate!

Filon Stan   
in Dinamo
12/04/2018, 11:14
Fostul dinamovist Bruno Simao, mărturii după ce “a fost mort” o oră şi jumătate!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fostul dinamovist Bruno Simao a trecut cu bine peste accidentul teribil în care a fost implicat în urmă cu câteva luni. Atunci a fost mort pentru o oră şi jumătate! Ajuns la 32 de ani, fostul fundaş al lui Dinamo, care a jucat în Ştefan cel Mare în anul 2009, joacă acum în Liga a 3-a lusitană şi spune că va reveni pe teren.

”Cei de pe ambulanţă mi-au spus că s-au chinuit să mă resusciteze o oră şi jumătate. Deci, am fost mort o oră şi jumătate! Ei mi-au dat ajutorul, acolo, în stradă. Şi-au dat seama că nu am nicio şansă altfel. Sută la sută sunt eroii mei. Dumnezeu şi medicii mi-au dat a doua viaţă! Trei zile am fost în comă. Eram pe jos, au venit cei de pe ambulanţă şi m-au dus la spital. Acum sunt acasă, sunt ok, pot merge, alerga, pot face aproape tot ceea ce făceam înainte, sunt cam la 80 la sută din capacitate. Să ştii că Dumnezeu a fost de partea mea! Deci, ce ştiu: cineva mi-a tăiat calea, am pierdut controlul şi am intrat într-un zid. A fost un accident foarte grav din ce am înţeles, primul fiindcă nu am mai avut aşa ceva în viaţa mea. Dumnezeu mă iubeşte, iubeşte pe toată lumea, dar în ziua aceea, la ora aceea a fost lângă mine. Sunt sigur că dacă nu era El acum nu mai eram pe lumea asta, sunt sigur sută la sută”, a declarat fostul dinamovist pentru prosport.ro.

Bruno Simao nu a uitat România şi pe Dinamo

Fotbalistul a spus că ăşi doreşte să revină în România, însă în vacanţă pentru câteva zile. ”În România nu e altă echipă pentru mine. Nu doresc răul altora, dar îi vreau tot binele lui Dinamo. Întotdeauna e în inima mea. Şi la UTA am jucat şi le port respect celor de acolo. Eu iubesc România, îmi lipseşte Bucureştiul şi să ştii că vorbesc mai bine româneşte decât în limba engleză. Am petrecut o perioadă foarte frumoasă în România şi o să vin în vacanţă câteva zile, la vară. Până atunci mă refac”. Bruno Simao a jucat în România la UTA, Dinamo şi AStra, dar a mai evoluat şi la echipe ca: Barreirense, Slovan Bratislava, Khazar Lankaran, Milsami Orhei, Doxa, Dacia Chişinău, Unioao Leiria, Oliveirense, Atletico Clube de Portugal, Fatima, Lusitanos St Maur, iar din ianuarie anul acesta era la Pinhalnovense, formaţie din liga a treia portugheză.

Închide ×