Fotbal international

Budescu a plecat la Al Shabab. “Am un regret!” Foto

10.07.2018 | 21:17
Budescu a plecat la Al Shabab Am un regret Foto

Constantin Budescu a plecat la Al Shabab, echipă care evoluează în prima ligă din Arabi Saudită. Deşi transferul său a fost anunţat de Gigi Becali în urmă cu o săptămână, internaţionalul român a plecat spre Riad în cursul serii de marţi şi se va alătura lotului antrenat de Marius Şumudică.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a ajuns singur la “Aeroportul Internaţional Henri Coandă” din Bucureşti şi a luat avionul spre direcţia Riad. Constantin Budescu a impresionat şi la plecare, după ce a ales să se încalţe cu o pereche de adidaşi foarte îndrăzneaţă. FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Constantin Budescu a plecat la Al Shabab, unde o să fie coleg cu Găman

Constantin Budescu este cel de-al doilea jucător român care va ajunge sub comanda lui Marius Şumudică la Al Shabab, după ce tehnicianul l-a luat şi pe Valerică Găman, fundaşul care n-a primit foarte multe şanse de la Nicolae Dică. Mai mult, arabii îl aşteaptă şi pe Denis Alibec.

“Plec de la FCSB cu un regret, că nu am câștigat campionatul. A contat foarte mult și faptul că la Al Shabab sunt mulți români, că sunt Marius Șumudică și staff-ul său. Altfel, mi-ar fi fost foarte greu acolo singur. Le doresc celor de la FCSB să ajungă în grupele Europa League.

“Îl așteptăm și pe Denis, de ce nu? Dar, deocamdată, nu e nimic concret, nu știu. Nu știu dacă este nerăbdător sau nu. Deocamdată, din ce am înțeles, discuțiile nu sunt atât de avansate și nu este clar nimic, vom vedea zilele următoare”, a spus Budescu.

Constantin Budescu a fost surprins pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă
Constantin Budescu a fost surprins în momentul în care a plecat la Al Shabab

Sursă foto: telekomsport