Fotbal intern

Budescu, apărat: “Eu am ieşit golgheter cu 4 kilograme în plus”

02.06.2018 | 08:05
Budescu aparat Eu am iesit golgheter cu 4 kilograme in plus

Constantin Budescu, apărat de Ianis Zicu, după ce Gigi Becali a dezvăluit o discuţie telefonică avută cu fostul antrenor al acestuia de la Astra Giurgiu, Marius Şumudică, în care acesta spune că “magicianul” de la FCSB ar putea face mult mai mult dacă ar “da burta jos”.

Ianis Zicu a avut şi el probleme cu greutatea când juca fotbal şi povesteşte cum a luat el titlu de golgheter în Liga 1 Betano, în 2011, deşi avea patru kilograme în plus şi dă exemplul lui Constantin Budescu, jucător care tocmai a adus victoria echipei naţionale a României, în amicalul cu Chile, din Austria:

Budescu, apărat: “Sunt jucători de execuţie”

“În România, nivelul nu este foarte ridicat, ăsta este adevărul. Eu am ieșit golgheterul României în 2011, având patru kilograme în plus. Lucrurile mergeau și dădeam gol la fiecare etapă. Pentru că eram relaxat, exact cum este Mihaela Buzărnescu acum. Când lucrurile merg și ai în interior o stare de bine, atunci totul este ok.

Ei, după ce am plecat de la Timișoara și am ajuns în Bulgaria (n.r. – CSKA Sofia) m-au cântărit nonstop, am slăbit iar în Correa de Sud (n.r. – Pohang Steelers) am slăbit 10 kilograme față de cât aveam la Timișoara, ca să pot să stau doi ani acolo. M-am simțit foarte bine, am dat peste 20 de goluri, dar viteza de joc era peste cea de la noi și de aceea a trebuit să slăbesc. Sunt jucători de execuție care se descurcă în anumite momente, dar când intervine viteza apar și problemele”, a spus Ianis Zicu la un post de televiziune.

Budescu, apărat de Ianis Zicu. Aşa arăta Zicu în 2011, când a luat titlul de golgheter
Budescu, apărat de Ianis Zicu. Aşa arăta Zicu în 2011, când a luat titlul de golgheter