Buni, tineri și neliniștiți. 5 wonderkids pentru echipa ta din competițiile Football Fantasy

19.12.2018 | 15:22
Buni tineri si nelinistiti 5 wonderkids pentru echipa ta din competitiile Football Fantasy

Sunt tineri și neliniștiți și fac valuri în campionatele importante din Europa. Să-i ai în teren înseamnă să îți asiguri viitorul echipei sau un transfer pe bani mulți la un club mai puternic. Să-i ai în echipă la competițiile FootballCoin înseamnă să îți asiguri puncte câștigate, respectiv premiile în criptomoneda XFC.

Ei sunt 5 wonderkids care vor domina fotbalul în anii următori. Deci, fii cu ochii pe Jadon Sancho, Cengiz Under și colegii lui din articolul de azi. Poate fi un pas mic acum pentru tine, dar un pas mare pentru echipa ta în campionatele de Football Fantasy.

  1. Denis Drăguș, 19 ani – FC Viitorul

Denis Drăguș are un vis, să își depășească tatăl pe teren. Mihai Drăguș, tatăl lui Denis a fost atacant la FC Argeș, Suwon Samsung Bluewings (Coreea de Sud), Torpedo Moscova și Lokomotiv Nijni Novgorod (ambele din Rusia). El l-a îndrumat pe Denis spre terenul luminat cu nocturne, în care fotbalul se transformă în momente care bucură oameni.

Denis Drăguș a stat pe marginea terenului cuminte, așteptând un semn de la Hagi. Campion la junior cu Viitorul, știa că drumul lui va urca până la seniori și dincolo de ei. În vara anului acesta a cotribuit la toate golurile date de Viitorul în Europa League, înscriind de 4 ori și a scos și un penalty. Un om fără de care Viitorul și viitorul fotbalului nostru ar arăta mai sărac.

Oamenii lui Hagi l-au descoperit la 12 ani, când juca la Pro Luceafărul. La Viitorul a debutat în echipa mare la 16 ani și 4 luni, într-un meci din Cupa României cu FC Botoșani. Primul lui gol pentru constănțeni avea să vină peste 2 ani, tot într-un meci cu FC Botoșani. Un călcâi care anunța că Denis are atât de multe de spus pe gazon. L-am văzut și la naționala României U21, îl vom vedea din nou la Campionatul European U21, din vară. Îl vom vedea probabil apoi la o echipă dintr-un campionat mai mare. Și îl poți vedea lejer și în echipa ta pentru competițiile viitoare Football Coin, pentru că este free, adunând 216 puncte în acest sezon de Liga 1.  Denis Drăguș are un vis și putem spune de acum că el va deveni realitate.

 

  1. Jadon Sancho, 18 ani – Borussia Dortmund

Născut pe 25 martie 2000, Jadon va fi și el la Campionatul European U21, fix în grupa României. Drumul său de până acum a început în Londra. La 7 ani s-a mutat în Watford, Hertfordshire, unde a jucat 7 ani, până când cei de la Manchester City l-au transferat, în 2015, ajungând unii dintre cei mai străluciți jucători ai academiei lui City. O neînțelegere despre contract l-a determinat să aleagă altă echipă, astfel a ajuns pe 31 august 2017 la Borussia Dortmund, care i-a oferit numărul 7, purtat până atunci de Ousmane Dembélé. Jadon avea să fie primul englez care juca pentru Borussia Dortmund în octombrie 2017, împotriva lui Eintracht Frankfurt. A marcat des pentru naționala Angliei U16, U17 și U19. Pentru Dortmund are 931 de minute jucate în acest sezon, cu 5 goluri și 9 assist-uri în palmares și încă un gol în Champions League în fața lui Atletico Madrid, în victoria cu 4-0.

Acestea sunt cifrele unui puștan pasionat de fotbal, care încă nu intră titular regulat în echipa lui Lucien Favre. Zvonurile apărute spuneau că se întoarce la City, dar englezul și-a prelungit contractul cu Borussia până în 2022, la adăpostul Zidului Galben. Un Zid Galben cu oameni de atâtea ori cu ochii umezi, pentru că fotbalul de acolo se trăiește cu suflet mai mult. Jadon știe, Jadon a ales “Echte Liebe”.

Aici cifrele lui din Football Coin. E de luat, de jucat și de păstrat.

  1. Trent Alexander-Arnold, 20 ani – Liverpool

Fundaș dreapta, 5 meciuri la naționala Angliei și un gol marcat. Pe postul pe care academia lui Liverpool a mai creat un jucător, Jon Flanagan, care ieșea în evidență datorită tackling-ului său. Trent are ceva în plus, însă. Calitate tehnică. Pentru cei cu memorie bună, amintiți-vă pasa aceea de la marginea careului în meciul cu West Ham la golul 2 al lui Mané. Sau mai recent, în meciul din noiembrie cu Fulham: pasa către Salah, la golul de 1-0. Alexander-Arnold este un fundaș modern, capabil să să trimită pase incisive către colegii din atac, având o excepțională viziune de joc. Trent l-a provocat la un joc pe campionul mondial la șah, Magnus Carlsen. A pierdut, dar a demonstrat, în același timp, că mutările deștepte fac parte din echipamentul lui de sportiv. Un jucător cu esență și cu 1145 minute jucate pentru Liverpool în acest sezon.

Accidentat în victoria cu Napoli din Champions League, englezul îi dă speranțe lui Klopp și pare că va reveni pentru perioada de sărbători, cu meciuri mai dese decât mesele tradițioanale în familie. 7 clean sheets în acest sezon, 2 assist-uri și un gol. Deloc rău pentru un fundaș dreapta modern. Trent a ieșit pe locul 2 în competiția Golden Boy 2018, în care publicația italiană Tuttosport premiază cel mai bun jucător din Europa mai mic de 21 de ani. Din 100 de jucători aflați pe listă, englezul a ieșit al doilea, după Matthijs de Ligt.

Dacă îl vrei în echipa ta în competițiile Football Coin, te anunțăm că e free și a adunat 478.85 de puncte până acum în Premier League. Trent joacă mânat de optimism și entuziasm, ca la 20 de ani, fără griji și fără să dai vreun XFC pe el, vorba românului.

  1. Cengiz Ünder, 21 ani – AS Roma

Cengiz sau cum îi zic prietenii – cel mai tânăr fotbalist turc care a marcat în Champions League. Venit la Roma în 2017, s-a încălzit un an de zile pentru spectacol, demonstrând suporterilor că lucrurile bune se întâmplă oamenilor care știu să aștepte. 4 februarie 2018 – primul gol pentru Roma în Serie A. 21 februarie 2018, primul lui gol pentru Roma în Champions League. Roma l-a descoperit jucând la Başakşehir,unde în singurul sezon petrecut acolo, a jucat 32 de meciuri și a înscris 7 goluri. Un jucător care și-a continuat evoluția în Italia și care e acum ofertat de Chelsea și Arsenal. Până ajunge acolo, ia-l tu în echipa ta și fă-ți un lot strong pentru competițiile free din Serie A: Free- ITALY-Serie A-R17 și Free ITA-Xmas Day -R18.

932 minute jucate în Serie A, 437 în UCL sezonul ăsta, în Champions League reușind 3 goluri și 2 assist-uri. 355.87 puncte strânse în FootballCoin, unde îl poți aduce în echipa ta free.

Sursa: www.ronaldo.com

  1. Ousmane Dembélé, 21 ani – FC Barcelona

“La vie en rose” ar putea fi motto-ul lui Ousmane, care a avut până acum o carieră senzațională pentru un fotbalist de 21 de ani. Primii pași în cariera de seniori i-a făcut la Rennes, unde a uimit cu câte un hat-trick la echipa a doua, cât și la prima echipă. Părea atât de ușor pentru el să înscrie, iar mingea ajungea la locul potrivit, lovită cu ambele lui picioare. Comparat cu Cristiano Ronaldo, care ajungea la fel de tânăr ca francezul la Man United, Dembélé n-a ajuns însă în Premier League, pentru că galbenul Borussiei i-a făcut cu ochiul. În 2017, avea să își ajute noua familie să câștige Cupa Germaniei, înscriind golul victoriei împotriva lui Bayern în semifinale, cât și în finala cu Eintracht Frankfurt.

Ajuns la Barcelona în vara lui 2017, Ousmane avea să fie supărat de accidentări în primul lui sezon catalan. Dar în acest sezon, francezul și-a dezlănțuit magia, cu 9 goluri și 5 assist-uri în toate competițiile pentru Barca. Cu un contract de 5 ani în Spania, are tot timpul din lume să evolueze, să uimească și să conducă o nouă generație de jucători pe Camp Nou.

Și să nu uităm, Ousmane are undeva într-o vitrină acasă medalia de campion mondial. A fost în lot în Rusia, dar nu a jucat, ajungând cel mai aproape de gazon în finala cu Croația, pe banca de rezerve. Nu a fost folosit, dar chiar și așa. La 21 de ani, a fost în lotul campioanei mondiale. Un moment pe care Ousmane Dembélé îl va povesti nepoților, spunându-le în concluzie “Non, je ne regrette rien, eram tânăr, urmau oricum multe minute jucate pentru națională.” Poate și alte finale jucate și trofee câștigate. Nu ne rămâne decât să-l urmărim în continuare. Și, dacă nu-l ai încă în echipă, fii sigur că în competițiile de Football Fantasy din La Liga, Ousmane poate face diferența. 465 de puncte în acest sezon și multe altele în viitor, te asigurăm. În weekend ai Barcelona-Celta Vigo în care îl poți folosi, dacă te înscrii în competiția gratuită Free-Spain-LaLiga R17.

Sursa: www.standard.co.uk

Am ales 5 wonderkids și le-am spus povestea. Ca ei mai găsești în competițiile europene și te mai putem inspira cu niște nume și punctajul lor în FootballCoin.

  • Premier League: Aaron Wan-Bissaka (475 puncte) de la Crystal Palace și Richarlison (510 puncte) de la Everton,  ambii free în competițiile de Football Fantasy
  • Serie A: Ionuț Radu, Genoa, cu 271 de puncte și Patrick Cutrone, AC Milan, cu 250 de puncte, la fel de free și ei
  • La Liga: Mario Hermoso, free și cu 476 de puncte la activ, câștigate în tricoul lui Espanyol Barcelona
  • Ligue 1: Malang Sarr, jucătorul lui Nice, pe care îl poți lua free în echipa ta cu tot cu cele 404 puncte adunate în acest sezon în Franța. Să nu uităm de Kylian Mbappé, cu 440 de puncte, care așteaptă free o convocare în lotul tău
  • Primeira Liga: Rúben Dias, cu 152 de puncte și fără XFC de cheltuit pentru el