News

Busu, anunț important despre vreme! Când revin ploile în România

05.04.2019 | 16:24
Busu anunt important despre vreme Cand revin ploile in Romania

Florin Busuioc, învitat la emisiunea La Măruță, a făcut declarații despre starea vremii. Cunoscutul prezentator al rubricii de meteo a afirmat faptul că în cursul zilei de duminică vor veni ploile în România. Pentru București, pentru ziua de 5 aprilie, se anunță climă uscată, dar va fi o vreme cu mult mai bună decât în luna anterioară. Specialiștii anunță faptul că ne apropiem de temperaturile de sezon.

Busu anunță vremea! Revin ploile?

Florin Busuioc a făcut declarații despre starea vremii, mai ales că mulți dintre urmăritorii săi din mediul online îl întreabă excesiv despre ploile care s-au anunțat că vor veni în majoritatea zonelor din România.

”Nu se mai răcește, asta e clar! Ce pot să vă spun eu este că de duminică vin ploile! Multă lume m-a întrebat dacă mai plouă, când mai plouă. E bine să plouă ca să se facă recoltele!”, a declarat Florin Busuioc, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Florin Busuioc a anunțat starea vremii! Oare revin ploile în România?
Florin Busuioc a anunțat starea vremii! Oare revin ploile în România?

 Prognoza meteo pentru luna aprilie

“Clima este suficient de geroasă în acea localitate luna aceasta, dar estebut it is admisibilă când vă îmbrăcați călduros. Temperatura maximă a sezonului este de 20°C. Dimineața, temperatura scade la 12°C. Astfel, temperatura minimă în aprilie în București este 16°C. Rețineți că aceste medii sezoniere sunt în contrast cu cele observate în București în aprilie cu un record maxim de 32°C în 2016 și un record minim de 3°C în 2009.

Vă puteți aștepta să aveți aproximativ 17 zile cu temperaturi până la 18°C, sau 57% din timp. În medie, în București, zilele lunii aprilie durează 13:28. Soarele răsare la 06:32 și apune la 20:00. Având condiții meteo bune, această lună este de preferat pentru a merge acolo în România.” ANM a indicat prognoza pentru weekend, care arată că vremea se va încălzi ușor. Vântul va avea intensificări, iar rafalele pot depăși 55–60 de km/h în zona Banatului.

Tags: