Fanatik Show

VIDEO / Iacov la FANATIK SHOW: “Cu o oră înainte de vot, Dragomir a ŞANTAJAT oamenii, simţind că PIERDE”

UPDATE 22:22: Constantin Iacov, fostul finanţator al celor de la FC Naţional, a continuat dezvăluirile şi a spus că în momentul cînd Dragomir şi-a dat seama că pierde alegerile a început...
14.11.2013 | 21:24
VIDEO  Iacov la FANATIK SHOW Cu o ora inainte de vot Dragomir a SANTAJAT oamenii simtind ca PIERDE

UPDATE 22:22: Constantin Iacov, fostul finanţator al celor de la FC Naţional, a continuat dezvăluirile şi a spus că în momentul cînd Dragomir şi-a dat seama că pierde alegerile a început să şantajeze anumiţi reprezentanţi de cluburi pentru a întoarce scorul alegerilor: “Eu acum trei săptămîni şi ceva am băut o cafea cu Gheorghe Ştefan. De atunci ştiam că Gino Iorgulescu va fi candidat. Pinalti a fost un om care a trecut prin multe alegeri şi a ştiut cum să îl îndrume pe Iorgulescu. Azi la 10:45 scorul era 9-9 şi mai apoi s-a schimbat balanţa pentru Iorgulescu. În ultimile patru cinci zile s-au purtat nişte discuţii între oamenii de fotbal. I-am transmis lui Gino că se poate bizui pe unul sau două voturi.  Gino a făcut o greşeală. El nu avea nevoie aseară ca să apară şi alţi oameni. Ajutorul lui nu a venit de nicăieri din politică, pentru că în situaţia asta era scorul de 18-0.  Dumitru Dragomir a forţat nişte oameni să îl voteze pentru că altfel va face nişte dezvăluiri. A fost spaima şi teroarea pe care a trăit-o Dragomir cu o oră înainte cînd a aflat care este scorul şi a început să îi şantajeze pe oamenii aceştia. Posibil ca aceşti oameni au zis că trebuie să îl înlăture pe Dragomir. Mircea Sandu şi-a dat seama că în 2014 FRF va avea nişte daune de plată foarte mari şi a găsit un paravan în persoana lui Gică Popescu. Gică a fost atras în nişte afaceri găunoase din care a pierdut. A dat faliment în cîteva” , a spus Iacov la FANATIK SHOW.

VEZI VIDEO:

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Constantin Iacov, fostul finanţator al celor de la FC Naţional, a şocat spunînd că Dumitru Dragomir a fost trădat de unele cluburi cu doar o oră înainte de votul final şi a mai declarat că nu factorul politic a influenţat voturile cluburilor: “Căderea lui Dragomir ar putea semăna cu căderea Constantinopolului. Gino Iorgulescu a susţinut un club numai din activităţi pur fotbalistice. Fotbalul inventat de Dragomir şi Sandu este o bijuterie. Din grupul care s-a întîlnit cu Gino Iorgulescu, patru sau cinci au trădat. Nu cred că a fost aşa de important factorul politic. Gino Iorgulescu a cîştigat alegerile la mustaţă. Cu o oră înainte de votare s-au întors împotriva lui Dragomir. Mitică a început să-i sune cînd a aflat. Nu cred că cei doi politicieni ar dori să vadă un fotbal care este adus la DNA sau este dat pe CNN. Gino Iorgulescu are nevoie de o perioadă mai mare pentru a produce schimbări. Nu vom avea arbitri corecţi prea curînd”, a spus Iacov la Digi Sport.