News

Cadouri inedite de la primarul Daniel Florea. Elevii au primit orare cu caricatura lui

10.09.2019 | 13:31
Cadouri inedite de la primarul Daniel Florea Elevii au primit orare cu caricatura lui

Luni, 9 septembrie, s-a dat startul unui nou an școlar, ocazie pe care nu o puteau rata nici principalele partide politice, mai ales că alegerile prezidențiale din toamna acestui an se apropie cu pași repezi. Este și cazul unui primar din Capitală, care a ales un mod inedit pentru a face campanie electorală.

Primarul Daniel Florea le-a împărțit elevilor orare cu caricatura lui

Mai concret, este vorba despre Daniel Florea, edilul sectorului 5 din București, care a distribuit în grădinițe și școli orare personalizate cu o caricatură a sa, alături de un mesaj motivațional, prin care îi îndeamnă pe elevi să respecte cu sfințenie programul școlar, pentru că numai așa vor avea șanse să devină primari.

Dragul meu copil școlar/ De urmezi acest orar/ Să te uiți în calendar/ C-ai șanse s-ajungi primar, le transmite Daniel Florea celor mici, pentru care clopoțelul a sunat din nou, după o binemeritată vacanță.

Daniel Florea a distribuit în școli și grădinițe roare cu caricatura sa. Sursa foto: Facebook
Daniel Florea a distribuit în școli și grădinițe orare cu caricatura sa. Sursa foto: Facebook

PLUS sector 5 amenință cu plângere penală

Inițiativa priamrului sectorului 5 nu este, însă, pe placul reprezentanților filialei PLUS, formațiune politică aflată sub conducerea fostului premier Dacian Cioloș. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, aceștia îl amenință pe Daniel Florea cu plângere penală, întrucât „îndoctrinează copiii în mod rușinos”.

Daniel Florea își face campanie în școlile copiilor noștri! Ceaușescu ne obliga să avem câte un portret cu el în fiecare clasă. Daniel Florea a dus cultul personalității pe noi culmi. Fiecare copil trebuie sa aibă o poza cu conducătorul mult iubit al sectorului nostru. Mai mult, trebuie sa învățăm poezii despre Primarul 0:

“Dragul meu copil școlar
De urmezi acest orar
Să te uiți în calendar
C-ai șanse s-ajungi primar”

PLUS va sesiza organele abilitate pentru a face cercetări cu privire la această faptă scandaloasă. Este ilegal să îndoctrinezi politic copiii. Rușine!”, au transmis reprezentanții PLUS sector 5 pe pagina de Facebook.

 

 

Tags: