Fotbal intern

A refuzat Anglia pentru Sepsi OSK! Echipa lui Eugen Neagoe a luat un jucător de viitor. Foto

11.01.2019 | 21:23
Călin Popescu a semnat cu Sepsi OSK

Călin Popescu a refuzat să joace în Anglia, iar în această iarnă a semnat cu Sepsi OSK. Grupara din Sfântu Gheorghe a ajuns la un acord cu fotbalistul în vârstă de 17 ani şi o lună care evoluează pe postul de mijlocaş, iar anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei antrenate de Eugen Neagoe.  VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Călin Popescu este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din generaţia 2001. Acesta a debutat în Liga 2 pentru FC Braşov la vârsta de 15 ani şi 6 luni, iar apoi a încercat să dea lovitura în Anglia. Călin a dat probe la Academiile de juniori ale lui Nottingham Forest şi Sunderland, unde a fost acceptat, dar jucătorul şi impresarul său au decis ca acesta să semneze cu Sepsi OSK, pentru a juca la seniori.

Călin Popescu a semnat cu Sepsi OSK

“Sepsi OSK a transferat un tânăr mijlocaş!
Un nou tânăr de perspectivă s-a alăturat lotului Sepsi OSK. Este vorba de Călin Popescu, de 17 ani, care a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Noul nostru jucător ultima oară a evoluat pentru ASU Poli Timişoara. Îi urăm bun venit lui Călin la Sepsi OSL!
Conducerea clubului continuă seria de tratative pentru aducerea de noi jucători la Sepsi OSK”, este mesajul postat de Sepsi OSK pe pagina de Facebook.

În perioada mercato din această iarnă, Sepsi OSK l-a mai transferat pe Nicolae Carnat (20 de ani), care a jucat ultima dată pentru Dunărea Călăraşi. Mai mult, oficialii grupării pregătite de Eugen Neagoe l-au convins şi pe Ibrahima Tandia să îşi prelungească înţelegerea şi i-au oferit francezului un salariu lunar în valoare de 12.000 de euro, dar poate ajunge la 15.000 de euro cu bonusurile trecute în contract. Pentru o victorie cu Sepsi OSK, Ibrahima Tandia încasează încă 900 de euro.