Life

Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru anul viitor. Ce ne așteaptă în 2021

12.12.2020 | 15:23
Camelia Patrascanu previziuni pentru anul viitor Ce ne asteapta in 2021
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 8-14 februarie. Vești bune pentru două zodii Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile pentru anul 2021, renumitul astrolog precizând că următoarea perioadă nu aduce liniște și pace, așa cum mulți s-ar fi așteptat. 

Mai exact, astrologul a declarat în emisiunea „Dar și har” de la Antena3 că lumea va căpăta o oarecare liniște abia în 2025, însă până atunci semnele zodiacale se vor confrunta, în special, cu probleme de ordin financiar.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Camelia Pătrășcanu avertizează că 2021 este un an cu foarte multe schimbări, mai ales prin prisma numeroaselor planete care se așază în zodia Vărsătorului, în timp ce anul 2022 aduce rezolvarea unor conflicte și tensiuni.

Camelia Pătrășcanu, despre previziunile astrale pentru anul 2021. Ce aduce acesta

„2020 se anunța un an ciudat. Nu se anunța o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle.

ADVERTISEMENT

Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene”, a declarat Camelia Pătrășcanu despre ce ne rezervă anul viitor.

Așadar, 2021 va continua să fie tensionat, chiar dacă oamenii nu vor mai simți presiunea autorităților atât de tare ca în momentul de față. Din păcate, nu avem timp să ne liniștim pentru că lumea este în continuare sub semnul anarhiei.

ADVERTISEMENT

„Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat, nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul. Problemele financiare vor fi în top. 

E un an cu semne de anarhie. Este un al sincerității, toată lumea e mai dezinhibată, mai naturală pentru că planete multe se așază în Vărsător. Până în 2021 avem un hop de trăit, un tranzist interesant, mijlocul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

Cheia lui 2021 poate depinde de Luna Nouă din 14 decembrie, mai ales care se corelează și cu alte lucruri care se întâmplă atunci pe planetă. Aspectele nu sunt atât de majore, cât contextul în care se întâmplă este major.

De ce? Pentru că este Luna Nouă în Săgetător peste punctul carmic cu mai multe pLanete implicate acolo”, a mai adăugat renumitul astrolog, mai arată sursa menționată anterior.

În ceea ce privește ultima lună din anul curent, astrologul este de părere că este un moment numai bun pentru a investi în imobiliare. Semnele zodiacale care au șanse mari legat de tranzacțiile financiare sunt zodiile de pământ, și nu numai.

Mai exact, este vorba despre persoanele născute în Fecioară, Taur, Capricorn, Scorpion și Pești, care tot ce trebuie să facă este să se hotărască să facă pasul decisiv în afaceri.

ADVERTISEMENT