Neymar califică Brazilia în optimi! “VISĂM la trofeu!”

UPDATE 02:11 Selecţionerul Brazilei, Felipe Scolari, nu ştie dacă va începe partida cu Chile cu Fernandinho titular, chiar dacă acesta a făcut o partidă foarte bună contra Camerunului,...
24.06.2014 | 01:02
Neymar califica Brazilia in optimi VISAM la trofeu

UPDATE 02:11 Selecţionerul Brazilei, Felipe Scolari, nu ştie dacă va începe partida cu Chile cu Fernandinho titular, chiar dacă acesta a făcut o partidă foarte bună contra Camerunului, reuşind să marcheze chiar şi un gol, deşi a intrat pe teren după pauză.

„Nu ştiu dacă va fi titular cu Chile, voi analiza partida cu Camerun şi mă voi decide. Fernandinho a intrat bine pe teren, a fost foarte montat, îşi dorea cu orice preţ să marcheze. Trebuie deja să ne gîndim la partida cu Chile, avem nevoie de linişte şi sper să am inspiraţie şi să introduce pe teren cea mai bună echipă. Puteam înscrie de şapte, opt ori contra Camerunului, ne-am îmbunătăţit considerabil jocul faţă de primele două partide. Şi trebuie să-l îmbunătăţim şi mai mult dacă vream să eliminăm pe Chile, care este o echipă foarte bună. Ne simţit foarte bine peste tot în Brazilia. Ţara asta iubeşte echipa naţională, o împinge spre victorie la fiecare partidă. Ne-am simţit excelent în Brasil, în Fortaleza, la Belo Horizonte. Voi avea la dispoziţie toţi jucătorii pentru meciul cu echipa statului Chile, a spus Scolari după partida cu Camerun.

UPDATE 02:00 La rîndul său, Marcelo da Silva a declarat după victoria cu Camerun: “Am intrat decişi pe teren, scopul nostru a fost să cîştigăm pentru a termina primii în grupă. Ne-am respectat meseria, am alergat, ne-am ajutat reciproc şi asta s-a văzut pe tabelă. Am jucat mult mai bine decît în partidele precedente. Bine, nici în celelalte nu am jucat prost, dar cu Camerunul a fost un meci diferit. Nu am fost deranjaţi că am fost criticaţi după primele două meciuri. Critica este constructivă, trebuie să vedem unde am greşit pentru a ne îmbunătăţi jocul. Ţelul nostru este să devenim cît mai puternici”.

UPDATE 01:50 Selecţionerul Camerunului, Finker Volker, este dezamăgit de faptul că reprezentativa pe care o conduce nu a obţinut nici o victorie pe parcursul Cupei Mondiale.

“În prima repriză nu am jucat rău, dar ne-a lipsit concentrarea. Asta este ceea ce ne lipseşte. Nu sîntem în stare să ne concentrăm timp de 90 de minute. Nu poţi emite pretenţii în asemenea condiţii, nu te poţi bate cu concurenţa. Va trebui să construim o nouă echipă naţională. În ultimii trei, patru ani nu am avut rezultate bune, dar ne-am calificat la Campionatul Mondial. Sîntem supăraţi că nu am cîştigat nici un meci, dar experienţa acumulată în Brazilia ne va ajuta în viitor”, a spus Volker după partida contra Braziliei.

UPDATE 01:44 Fundaşul naţionalei Braziliei, David Luiz, este încîntat de jocul practicat de Neymar la acest turneu final.

„Neymar a făcut ceea ce ştie mai bine, a jucat fotbal şi a încîntat pe toată lumea. Este un jucător diferit de ceilalţi, sîntem onoraţi că sîntem colegii lui. Chile este un adversar excelent pentru noi. Au demonstrat la această Cupă Mondială că joacă au valoare, au practicat un fotbal frumos pînă acum. Ambele echipe vor juca pe atac, astfel că partida din optimi va fi una spectaculoasă”, a spus David Luiz la finalul partidei.

UPDATE 01:25 Autor a două goluri în partida cu Camerun, Neymar da Silva s-a arătat extrem de mulţumit că reprezentativa Braziliei a terminat grupa pe primul loc.

“Acesta a fost cel mai bun meci al nostru de pînă acum, cu toţii merităm felicitaţi. Am cîştigat pe merit şi acest lucru ne va da şi mai multă încredere. Eu îmi fac doar datoria pe teren. Cînd intru pe gazon fac tot posibilul să marchez, să dau pase de gol şi, dacă scorul îmi permite, să fac şi puţin spectacol. De asemenea, sînt foarte fericit că sînt golgheterul Cupei Mondiale. Nu există presiune pe umerii noştri, dar dorim să ne îndeplinim visul, acela de a cîştiga Cupa Mondială la noi acasă. Vreau să le mulţumesc fanilor pentru sprijinul lor şi împreună cu ei ne putem îndeplini obiectivul, a spus Neymar după victoria cu Camerun.

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!  

**********************************************************************************************************

Min. 90+4: S-a terminat partida. Brazilia învinge cuy 4-1, cîştigă grupa şi va da piept în optimi cu Chile.

Min. 90+1: Willian pătrunde în careu, dar şutul său este prins de portarul camerunez.

Min. 84: GOOOL Brazilia! Fernandinho înscrie simplu, din careu, în urma unei pase excelente a lui Oscar.

Loading the player…

Min. 82: Dani Alves execută în zid o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Balonul iese în corner, iar faza rămîne fără rezultat pe tabelă.

Min. 81: Schimbare Camerun: intră Makoun, iese Moting.

Min. 80: Mbia primeşte cartonaşul galben pentru fault.

Min. 79: Fred şutează de la marginea careului, însă un fundaş camerunez blochează balonul.

Min. 71: Schimbare Brazilia: intră Willian, iese Neymar. Schimbare şi la Camerun: intră Webo, iese Aboubakar.

Min. 65: Brazilia nu mai forţează, păstrîndu-şi forţele pentru optimi. De partea cealaltă, Camerun are mai mult posesia, însă nu reuşesc să pună în pericol poarta lui Julio Cesar.

Min. 63: Schimbare Brazilia: intră Ramires, iese Hulk.

Min. 58: Schimbare Camerun: intră Salli, iese Moukandjo.

Min. 50: GOOOL Brazilia! Fred marchează cu o lovitură de cap, din apropierea porţii, în urma unei centrări excelente de pe partea stîngă. A fost însă ofsaid, dar arbitrul a validat golul.

Loading the player…

ofsaid

Min. 48: Fred şutează violent de la marginea careului, dar portarul camerunez respinge cu un ultim efort în corner.

Min. 47: Hulk scapă singur spre poartă, însă este ajuns din urmă de un adversar şi este blocat.

Min. 46: Schimbare Brazilia: intră Fernandinho, iese Paulinho.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+2: S-a terminat prima repriză.

Min. 45+1: Ratare imensă Hulk! Atacantul şutează într-un adversar de la trei metri de poarta africanilor.

Min. 39: Moting şutează din afara careului mult pe lîngă poarta lui Julio Cesar.

Min. 36: Hulk şutează puternic din afara careului, goalkeeper-ul african respinge cu mare greutate în corner.

Min. 34: GOOOL Brazilia! Neymar face o acţiune personală de toată frumuseţea, driblează mai mulţi adversari, intră în careu şi îl execută fără probleme pe portarul camerunez.

Loading the player…

Min. 33: Moting trimite o lovitură de cap din interioul careului pe lîngă poarta lui Julio Cesar.

Min. 26: GOOOL Camerun! Nyom reuşeşte o fază senzaţională pe partea stîngă, intră în careu şi îi pasează lui Matip, care, din trei metri, trimite balonul în poarta goală.

Loading the player…

Min. 25: Moukandjo şutează puternic din afara careului, Silva intervine şi este aproape de autogol. Din fericire pentru el, mingea s-a dus în corner.

Min 21: Fred primeşte o pasă excelentă de la Oscar, însă loveşte greşit balonul, iar goalkeeper-ul african prinde în cele din urmă balonul.

Min. 20: Neymar şutează violent de la marginea careului, dar portarul camerunez este atent şi respinge salvator.

Min. 17 GOOOL Brazilia! Neymar primeşte o pasă excelentă de pe partea stîngă şi, din apropierea punctului cu var, îl execută cu sînge rece pe portarul camerunez.

Loading the player…

Min. 12: Eyong primeşte cartonaşul galben pentru fault.

Min. 3: Ratare imensă pentru Brazilia! Luiz Gustavo şutează cu latul din careu, portarul era bătut, însă un fundaş al Camerunului a respins din faţa porţii goale.

Min. 1: A început partida!

UPDATE 22:45 Suporterii naţionalei Braziliei sînt gata de sărbătoare

Bq1sOA9CYAAvXdM

 

Echipele de start:

camerunbrazilia

Brazilia şi Camerun se confruntă în ultima lor partidă din grupe de la Cupa Mondială. Africanii sînt deja eliminaţi, după ce au pierdut ambele meciuri disputate pînă acum, în timp ce sud-amercanii ţintesc victoria pentru a termina pe primul loc în clasament. Partida va avea loc pe stadionul “Nacional” din Brasilia şi va fi arbitrată de suedezul Jonas Eriksson.

 

 

Tags: