Fotbal intern

Camora, Vinicius şi Culio îşi prelungesc înţelegerile cu CFR Cluj! Galerie foto de la antrenament

Camora Vinicius si Culio isi prelungesc intelegerile cu CFR Cluj Galerie foto de la antrenament

Camora, Vinicius şi Culio îşi prelungesc înţelegerile cu CFR Cluj. Cei trei jucători vor continua în Gruia şi se pregătesc în cantonamentul din Antalya, unde clujenii se antrenează pentru a apăra titlul de campioană a României câştigat în sezonul trecut.

FANATIK a aflat că Paulo Vinicius, Mario Camora şi Emmanuel Culio au ajuns la un acord cu oficialii clubului CFR Cluj şi vor semna prelungirea contractelor cu echipa din Gruia. Înainte de plecarea în Antalya, Daniel Stanciu, directorul sportiv al clujenilor, anunţa că există şanse ca Mario Camora să-şi încheie cariera la campioana României. “Există șanse să îl vedem pe Camora la CFR Cluj până la finalul carierei. Nu am bătut încă palma cu el, urmează să ne înțelegem. E diferență foarte mică și cred că zilele următoare o să ajungem la o înțelegere”, a declarat Daniel Stanciu.

Camora, Vinicius şi Culio îşi prelungesc înţelegerile cu CFR Cluj. Ţucudean are oferte din Rusia

Camora, Vinicius şi Culio îşi prelungesc înţelegerile cu CFR Cluj, însă campioana României ar putea să rămână fără cel mai bun marcator al echipei. Aracadie Zaporojanu a anunţat că George Ţucudean se află pe lista lui Rubin Kazan şi FK Rostov.

Camora, Vinicius şi Culio îşi prelungesc înţelegerile cu CFR Cluj. Campioana României se antrenează în Turcia
Camora, Vinicius şi Culio îşi prelungesc înţelegerile cu CFR Cluj. Campioana României se antrenează în Turcia

“Este adevărat că George Ţucudean este căutat de mai multe cluburi din Europa. Rubin şi Rostov îl vor, dar până acum nu s-a făcut o ofertă scrisă pentru că nu s-au pus la punct bugetele. Oricum, mai e timp, în Rusia perioada de transferuri ţine mai mult decât în alte campionate. CFR Cluj vrea în jur de 2.5 – 3 milioane de euro pentru Ţucudean”, a declarat Aracadie Zaporojanu pentru Pro Sport. În actualul sezon, George Ţucudean a marcat 15 goluri în cele 26 de meciuri jucate pentru CFR Cluj în toate competiţiile. Atacantul de 27 de ani este cel mai bun marcator al campionatului, la egalitate cu Alex Mitriţă, cei doi având câte 13 reuşite.