Fotbal intern

Campioana i-a suflat un jucător lui Dinamo. Pe cine a luat CFR Cluj

09.06.2018 | 09:06
Campioana ia suflat un jucator lui Dinamo Pe cine a luat CFR Cluj

În urmă cu câteva zile, Dinamo București era extrem de aproape de a semna un fundaș stânga de perspectivă. Andrei Radu, în vârstă de 21 de ani, era dorit insistent atât de Florin Bratu cât și de cei de la CFR Cluj.

Chiar dacă era cu un picior și jumătate în Ștefan cel Mare, se pare că tânărul fotbalist s-a răzgândit în ultimul moment și a ales să meargă în Gruia, echipă cu care va semna în aceste zile o înțelegere, anunță gsp.ro. Radu a jucat în perioada junioratului atât la Dinamo, cât și la FCSB, iar ultima dată a evoluat în Cipru, pentru Aris Limassol, unde a ajuns la începutul sezonului 2016/2017, de la ACS Berceni. El are și un meci pentru Dinamo în Liga 1, în sezonul 2012/2013.

Pe cine aduce Bratu în locul lui Andrei Radu

Ca să acopere pierderea semnăturii lui Radu, antrenorul celor de la Dinamo, Florin Bratu, pare decis să aducă un fundaș stânga chiar de la CFR Cluj. Este vorba despre fostul jucător al lui Pandurii Târgu Jiu și Dnepr Dnepropetrovsk, Alexandru Vlad. Acesta a jucat numai 4 meciuri în tricoul formației din Gruia, fiind rezerva căpitanului Mario Camora. Înainte să plece în Ucraina, în 2013, Vlad cocheta chiar și cu echipa națională. Cu toate acestea, în patru ani el nu a reușit să se impună și a jucat numai 50 de meciuri. Acum Alexandru Vlad este cotat la 300.000 de euro de transfermarkt.de, exact ca Andrei Radu, și ar putea ajunge la Dinamo din postura de jucător liber de contract.

Tags: