News

Când a fost ucisă Luiza de Gheorghe Dincă. Informații de ultimă oră

29.07.2019 | 12:36
Cand a fost ucisa Luiza de Gheorghe Dinca Informatii de ultima ora
Luiza Melencu ar fi fost ucisă în aceeași zi în care a fost răpită. Sursa foto: Facebook

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul Luizei Melencu, eleva de 19 ani, ucisă cu bestialitate de Gheorghe Dincă, fost mecanic auto din Caracal. Potrivit unor surse din interiroul anchetei, citate de Digi 24, bărbatul în vârstă de 66 de ani ar fi omorât-o pe tânără chiar în ziua în care aceasta a fost răpită. În plus, aceleași surse susțin că trupul neînsuflețit al Luizei a fost aruncat la aproximativ 45 de kilometri de casa criminalului, loc în care de altfel a și comis faptele cutremurătoare.

Luiza Melencu a fost dată dispărută încă din luna aprilie

Adolescenta originară din satul doljean Radomir a fost dată dispărută pe 14 aprilie 2019, familia fiind cea care a alertat autoritățile. Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, fata a fost luată cu mașina la ocazie de Gheorghe Dincă, bărbatul ducând-o cu forța în locuința sa, pentru a întreține relații sexuale, ca mai apoi să îi curme viața cu sânge rece.

Ultimele imagini în care a fost surprinsă Luiza datează din 15 aprilie, chiar ziua în care aceasta a dispărut fără urmă, ajungând pe mâinile monstruosului criminal. Mai exact, camerele de supraveghere ale unui magazin au reperat-o pe adolescenta de 19 ani, în timp ce mergea pe stradă, trecând prin fața respectivei unități comerciale.

Aceasta este ultima imagine în care a fost surprinsă Luiza Melencu, cu puțin timp înainte de tragedie
Aceasta este ultima imagine în care a fost surprinsă Luiza Melencu, cu puțin timp înainte de tragedie

Criminalul a recunoscut uciderea Luizei Melencu

În cursul zilei de duminică, 28 iulie, criminalul Gheroghe Dincă a recunoscut uciderea Luizei Melencu, după o perioadă de aproximativ trei luni în care tânăra a fost sechestrată în locuința bărbatului și constrânsă să întrețină relații sexuale cu acesta.

Totodată, fostul mecanic auto în vârstă de 66 de ani le-a mărturisit anchetatorilor că a omorât-o și pe Alexandra Măcineanu, eleva de doar 15 ani, care de altfel a reușit să alerteze autoritățile prin nu mai puțin de trei apeluri telefonice la 112, în speranța că va fi salvată. Ancheta oamenilor legii s-a desfășurat, însă, cu mare dificultate, astfel că tânăra a căzut victimă unei noi crime înfiorătoare comise de Dincă.