News

Când încep preselecțiile pentru noul sezon MasterChef, transmis de Pro TV

14.04.2019 | 17:38
PRO TV pregateste un sezon nou MasterChef

MasterChef, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni difuzate de PRO TV revine pe micile ecrane, după o pauză de doi ani! Producătorii emisiunii culinare anunță că un nou sezon al emisiunii „MasterChef” va fi difuzat anul acesta și că au început deja preselecțiile.

S-a dat startul înscrierilor pentru noul sezon Master Chef

Postul de televiziune nu a precizat însă și data sau perioada în care va fi difuzată emisiunea. Singurele informații sunt cele legate de înscrierile pentru noul sezon. „Cei care cred că sunt pregătiți să demonstreze unei țări întregi că au toate calitățile și sunt pricepuți în bucătărie pot concura pentru titlul de MasterChef. Înscrierile au loc pe masterchef.protv.ro sau la numărul de telefon 0751.120.611!”, anunță PRO TV.

Primul sezon Masterhef a fost difuzat în anul 2012, avându-i în juriu pe chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florjn Dumitrescu. În anul 2014, după ce Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au plecat la Antena 1, juriul a fost înlocuit cu Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean și Chef Florin Scripcă (Foa).

sezon nou MasterChef
In noul sezon MasterChef, concurentii vor gati in locatii speciale

Concurenții vor găti în locații speciale din țară

Ultimul sezon al Masterchef a fost difuzat în anul 2017, cu o altă componență a juriului: Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu. Pe fondul audiențelor scăzute și a faptului că emisiunea „Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1, cu chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florjn Dumitrescu în juriu, PRO TV a renunțat la difuzarea emisiunii culinare.

Noul sezon se anunță unul provocator pentru cei pasionați de arta culinară: „Sezonul cu numărul şapte va include probe noi, cu totul şi cu totul surprinzătoare, atât pentru concurenţi, cât mai ales pentru telespectatori. Concurenţii vor găti în mai multe locaţii spectaculoase, zone care vorbesc de la sine despre istoria culinară a ţării noastre. De-a lungul sezonului, concurenţii vor fi puşi la grea încercare, atât din punct de vedere al rezistenţei, cât şi al creativităţii” spun producătorii emisiunii.

Tags: