Fotbal international

Când joacă Ronaldo primul meci la Juventus. Programul jocurilor amicale pentru torinezi

16.07.2018 | 14:15
Când va juca Ronaldo primul meci la Juventus. Primul meci pentru torinezi va fi pe 26 iulie, cu Bayern Munchen

Cristiano Ronaldo ar putea juca primul meci la Juventus pe data de 26 iulie. Campioana Italiei va participa la tradiţionala competiţie de vară International Champions Cup, în care sunt angrenate marile cluburi din Europa, iar partidele se desfăşoară în totalitate în afara bătrânului continent, cele mai multe pe teritoriul Statelor Unite. Juventus a fost prezentă la acest turneu prestagional şi în sezonul anterior. Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus, iar Real Madrid a primit 105 milioane euro.

Pe 26 iulie Juventus va juca primul meci, pe stadionul Lincoln Financial Field din Philadelphia în compania campioanei Germaniei, Bayern Munchen. Acesta ar putea fi meciul de debut pentru starul portughez, dar acest lucru nu este sigur, deoarece Ronaldo încă nu a efectuat nici o şedinţă de pregătire cu noii săi colegi, venind direct din vacanţă şi având nevoie de o perioadă ceva mai lungă de intrare în ritm.

Când joacă Ronaldo primul meci la Juventus. Primul meci e cu Bayern, dar cel mai aşteptat joc va fi Real Madrid

Pe 28 iulie urmează al doilea meci pentru bianconeri, la New Jersey, adversar urmând a fi gruparea portugheză Benfica Lisabona, iar pe 2 august, pe stadionul din Atlanta Juventus va primi replica unei selecţionate din Major Soccer League, campionatul profesionist nord-american. Pe 5 august Juventus se va afla faţă în faţă cu fosta sa echipă, Real Madrid,pe stadionul FedEx Field din Landover, Maryland şi nu puţini sunt cei care cred că acesta ar putea fi meciul de debut pentru Cristiano.

Când va juca Ronaldo primul meci la Juventus. Juve va participa la International Champions Cup, cu meciuri pe teritoriul SUA
Când va juca Ronaldo primul meci la Juventus. Juve va participa la International Champions Cup