Sporturi

Când joacă Simona Halep în semifinale la Wimbledon 2019

09.07.2019 | 16:39
Cand joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon 2019
ADVERTISEMENT

Simona Halep își continuă parcursul senzațional de la Wimbledon 2019, calificându-se în semifinale după victoria în două seturi cu Shuai Zhang. Sportiva noastră se pregătește acum pentru un duel ce-i poate aduce prima sa finală din carieră pe iarbă de la Londra. 

Când joacă Simona Halep în semifinale la Wimbledon 2019

Simona Halep va juca în semifinale la Wimbledon 2019 în cursul zilei de joi, de la ora 15:00 sau de la ora 16:30, în funcție de programările pe care organizatorii turneului le vor anunța ulterior. Acolo, Halep se va duela cu învingătoarea meciului dintre Elina Svitolina și Karolina Muchova.

ADVERTISEMENT

Este cel mai bun turneu făcut de Halep în 2019, unul la care nu mulți îi dădeau șanse, ținând cont atât de parcursul său din acest an, cât și de parcursul avut în general pe iarbă. Simona are o singură finală disputată pe această suprafață de-a lungul carierei. În 2019, Simona a ajuns în finală doar la turneele de la Doha și de la Madrid.

Simona Halep, din nou în semifinale la Wimbledon
Simona Halep, din nou în semifinale la Wimbledon

La turneele de Mare Șlem avea prestații dezamăgitoare. Serena Williams a eliminat-o în optimi la Australian Open, în timp ce puștoaica Amanda Anisimova a scos-o în sferturi la Roland Garros, acolo unde venea după două prezențe consecutive în finală.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a ales cu un cec în valoare de 635 de mii de euro pentru accederea în semifinale, pe care și-l poate dubla dacă ajunge în finală și îl poate tripla dacă va câștiga trofeul. Prezența în semifinale la Wimbledon este cea mai bună performanță realizată de Halep fără ajutorul lui Darren Cahill, antrenor de care s-a despărțit la finele anului 2018. Australianul este prezent în tribune în calitate de spectator la fiecare meci al Simonei, FANATIK stând de vorbă cu el recent. De altfel, Cahill a anunțat încă după victoria cu Azarenka că Simona poate câștiga trofeul la Wimbledon datorită jocului pe care l-a etalat.