Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Magda Linette în turul 2 de la Roland Garros. Ora de start

30.05.2019 | 13:00
Cand se joaca Simona Halep  Magda Linette in turul 2 de la Roland Garros Ora de start

Când joacă Simona Halep în turul al doilea de la Roland Garros 2019. Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, se află săptămâna aceasta în Capitala Franţei, acolo unde evoluează în cadrul turneului Roland Garros, de categorie Grand Slam, cu premii totale în valoare de 23,029,029 de dolari. Reprezentanta noastră este campioana en-titre de la Openul francez.


UPDATE, 29 mai, 17:15 / Meciul Simona Halep – Magda Linette este ultimul programat pe Suzanne Lenglen, după Osaka -Azarenka, Djokovic – Laaksonen şi Mannarino – Monfils.


Când se joacă Simona Halep – Magda Linette în turul al doilea de la Roland Garros

Simona Halep a câştigat marele trofeu la turneul ei preferat anul trecut. În afara acestei performanţe, ea a mai disputat de-a lungul timpului două finale la Paris, prima în 2014 cu Maria Şarapova, iar a doua în 2017 cu letona Jelena Ostapenko. De fiecare dată, Simona a fost foarte aproape de a câştiga marele trofeu, însă a trebuit să aştepte până în 2018 pentru a o face. Sportiva noastră îşi doreşte să-şi treacă în palmares şi cel de-al doilea trofeu în Franţa, acolo unde se simte excelent de fiecare dată.

Simona Halep a trecut în primul tur la Paris de australianca Ajla Tomljanovic, iar în turul al doilea va da peste poloneza Magda Linette. Fostul lider mondial din WTA va juca în runda secundă la Paris joi, având o zi liberă la dispoziţie. Marea finală a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului va avea loc pe 8 iunie, iar finala masculină pe 9 iunie.

Când joacă Simona Halep în turul al doilea de la Roland Garros 2019

Simona Halep, încrezătoare la turneul ei preferat

“Sunt foarte încântată că sunt în această postură de campioană, trebuie să recunosc, dar nu este ceva rău. Voi încerca să fac lucrurile ca un copil. Mi-am dorit asta atât de mult, încât, acum, când am acest trofeu, vreau să mă bucur şi să zâmbesc. E mult mai bine acum, pentru că am titlul deja. Nu mai contează ce urmează să se întâmple. Tot ce vine de acum este un bonus. Aşa că voi încerca să dau tot ce am eu mai bun şi să văd dacă sunt capabilă sa-l mai cuceresc a doua oară”, a declarat Halep la Paris.