Sporturi

Când joacă Simona Halep în turul al treilea de la Roland Garros 2019

30.05.2019 | 21:31
Cand joaca Simona Halep in turul al treilea de la Roland Garros 2019

Când joacă Simona Halep în turul al treilea de la Roland Garros 2019. Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, se află săptămâna aceasta în capitala Franţei, acolo unde evoluează în cadrul turneului Roland Garros, de categorie Grand Slam, cu premii totale în valoare de 23,029,029 de dolari. Reprezentanta noastră este campioana en-titre de la Openul francez.

Când va evolua Simona Halep în turul al treilea la Roland Garros 2019

Simona Halep a cucerit marele trofeu la turneul ei preferat anul trecut, fapt pentru care are de apărat la ediţia din acest an nu mai puţin de 2000 de puncte în clasamentul WTA. Ea a mai jucat la Paris alte două finale, prima în 2014, cu Maria Şarapova, a doua în 2017, cu Jelena Ostapenko, ambele pierdute la limită în trei seturi. Totuşi, jucătoarea noastră are speranţe mari că va putea să cucerească al doilea trofeu la Paris.

Simona Halep a trecut în primul tur la Paris de australianca Ajla Tomljanovic, iar în turul al doilea de poloneza Magda Linette, în turul al treilea urmând să se dueleze cu ucraineanca Lesia Tsurenko. Fostul lider mondial din WTA va juca în runda a treia la Paris sâmbătă, pe 1 iunie, având o zi liberă la dispoziţie. Marea finală a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului va avea loc pe 8 iunie, iar finala masculină pe 9 iunie.

Când joacă Simona Halep în turul al treilea de la Roland Garros 2019

Simona Halep, fericită să revină la Paris din ipostaza de campioană en-titre

“Sunt foarte încântată că sunt în această postură de campioană, trebuie să recunosc, dar nu este ceva rău. Voi încerca să fac lucrurile ca un copil. Mi-am dorit asta atât de mult, încât, acum, când am acest trofeu, vreau să mă bucur şi să zâmbesc. E mult mai bine acum, pentru că am titlul deja. Nu mai contează ce urmează să se întâmple. Tot ce vine de acum este un bonus. Aşa că voi încerca să dau tot ce am eu mai bun şi să văd dacă sunt capabilă sa-l mai cuceresc a doua oară”, a declarat Halep la Paris.