Sporturi

Când joacă Simona Halep la WTA Miami 2019! Tragerea la sorţi este la noapte

17.03.2019 | 14:00
Cand joaca Simona Halep la WTA Miami 2019 Tragerea la sorti este la noapte

Când joacă Simona Halep la Miami Open 2019. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, va participa în perioada 19-30 martie la turneul de categorie Premier Mandatory, dotat cu premii în valoare de peste nouă milioane de dolari. Jucătoarea noastră va beneficia de un prim tur liber, ceea ce înseamnă că nu va evolua în primele zile de concurs la Miami.

Când va evolua Simona Halep la Miami Open 2019

Simona Halep urmează să îşi afle în următoarele ore şi adversarele de la Miami. Tragerea la sorţi a tabloului principal este programată în această noapte, în jurul orei 00.00, ora României (ora 18, ora locală). Tragerea la sorţi a tabloului masculin va avea loc la aceeaşi oră, dar luni noapte. La ediţia de anul trecut, Simona Halep, locul 2 WTA, a fost eliminată devreme din competiţie, în turul al treilea, fiind învinsă în trei seturi de poloneza Agnieszka Radwanska, acum retrasă din circuit, scor 6-3, 2-6, 3-6.

Cel mai probabil, Simona Halep va debuta la WTA Miami 2019 joi sau vineri, atunci când sunt programate partidele din turul al doilea de pe tabloul principal feminin. Jucătoarea noastră va avea adversare pe cinste la competiţia din Florida. Toate rivalele ei din Top 10 vor fi prezente la Miami.

Primele 10 favorite la Miami:

  1. Naomi Osaka – Japonia
  2. Simona Halep – România
  3. Petra Kvitova – Cehia
  4. Sloane Stephens – SUA
  5. Karolina Pliskova – Cehia
  6. Elina Svitolina – Ucraina
  7. Kiki Bertens – Olanda
  8. Angelique Kerber – Germania
  9. Aryna Sabalenka – Belarus
  10. Serena Williams – SUA
Simona Halep pe terenul de tenis la Miami

Simona Halep se antrenează deja la Miami Open 2019

Simona Halep este deja la Miami, acolo unde se antrenează alături de Irina Begu şi Marius Copil. Jucătoarea noastră le-a transmis fanilor săi un mesaj de pe terenul de pregătire pe care se afla. ”Salutare, tuturor! Sunt Simona Halep și sunt extrem de fericită că m-am întors la Miami Open”, este mesajul româncei postat pe contul oficial de Twitter al turneului.

Tags: