Fotbal intern

Când poate juca Christovao, jucătorul pentru care a insistat cel mai mult Mircea Rednic!

13.03.2019 | 16:01
Cand poate juca Christovao jucatorul pentru care a insistat cel mai mult Mircea Rednic

S-a aflat când poate juca Christovao, jucătorul pentru care a insistat cel mai mult antrenorul dinamovist, Mircea Rednic! Atacantul angolez care a promovat sezonul trecut cu Zaglebie Sosnowiec în prima ligă poloneză, l-a impresionat pe „Puriu” , dar după ce s-a înțeles cu conducerea din Ștefan cel Mare s-a aflat că fotbalistul avea o suspendare uriașă.

Când poate juca Christovao, jucătorul pentru care a insistat cel mai mult Mircea Rednic!

Jucătorul a apucat să evolueze în două partide amicale pentru câini, ambele disputate în cantonamentul din Antalya. Mai întâi, angolezul a jucat cu FK Liepaja, scor 3-2, într-o partidă în care Daniel Popa a înscris toate golurile câinilor, apoi cu Dinamo Moscova, meci pierdut de haită, scor 0-2. De remarcat că de fiecare dată, Christovao a intrat pe teren în repriza a doua.

Nu mai puțin de 10 meciuri a primit suspendare Christovao în Polonia. Atacantul și-a călcat un adversar pe piept în partida cu Pogon Szczecin și a primit și o amendă usturătoare din partea oficialilor polonezi. Între timp, Christovao a plecat în Olanda pentru a-și rezolva pe permisul de muncă, după care se va reîntoarce la antrenamentele lui Dinamo.

Când poate juca Christovao, jucătorul pentru care a insistat cel mai mult Mircea Rednic! Christovao
Christovao ar putea juca pentru prima oară în tricoul dinamoviștilor împotriva Botoșaniului

A făcut apel degeaba

Angolezul a făcut apel pentru suspendarea primită, dar polonezii nici n-au vrut să audă și i-au menținut pedeapsa. În acest moment, atacantul mai are de stat încă patru etape în afara lotului. Avea deja două etape pe „tușă” la fosta lui echipă, plus alte patru runde începând cu meciul cu FC Botoșani, când a fost legitimat la Dinamo. Christovao va putea debuta, conform celor de la doardinamo.ro, într-un meci oficial abia pe 20 aprilie, când va juca împotriva Botoșaniului.

„Eram cel mai tâmpit dacă nu îl semnam! A acceptat două mii de euro salariu”, a spus Mircea Rednic atunci când a fost chestionat despre transferul lui Alexander Christovao.

  • 14 jucători a transferat Mircea Rednic de la venirea la Dinamo