Fotbal intern

Când ajunge Alibec la arabi: “Exact ca la Budescu”. Ce salariu va avea?

04.07.2018 | 20:46
Cand ajunge Alibec la arabi Exact ca la Budescu Ce salariu va avea
ADVERTISEMENT

Telenovela “Denis Alibec la FCSB” e aproape de final. Atacantul roş-albaştrilor a fost exclus din lot la sfârşitul sezonului trecut, iar în ajutorul său a sărit fostul său antrenor de la Astra Giurgiu, Marius Şumudică, care vrea să îl transfere pe Alibec la arabi.

“Şumi-gol” a insistat la Al Shabab pentru a-l transfera pe atacantul român, iar Gigi Becali a anunţat că transferul lui Alibec la arabi e ca şi făcut: „I-a spus cel de acolo „rezolvă problema şi ia-l pe Alibec”. Pentru că cei din conducere i-au spus lui Şumudică să ia jucătorul pe care îl vrea el. Când el ajunge acolo, în Arabia Saudită, se rezolvă toate problemele. Exact cum am făcut cu Budescu, şi se va rezolva problema în 4 zile, aşa am făcut şi cu Budescu. Şi Alibec va câştiga un milion pe an, ca şi Budescu”, a spus Gigi Becali, la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Ce spune Şumudică despre transferul lui Alibec la arabi

Şi Marius Şumudică a vorbit despre transferul lui Alibec la echipa pe care o conduce: “Vreau să jucăm un fotbal frumos şi să facem o echipă bună. Sunt discuţii foarte avansate pentru Alibec, dar nu s-a bătut încă palma. M-am înţeles mereu bine cu jucătorii români, joacă pentru mine. Am luat de la FCSB jucători pe care îi cunosc, niciodată nu am luat fotbalişti pe care nu-i ştiu”, a spus tehnicianul lui Al Shabab.

La Al Shabab, Denis Alibec i-ar avea colegi pe Constantin Budescu şi Valerică Găman, jucători cu care a evoluat în stagiunea precedentă la FCSB şi alături de care a câştigat titlul cu Astra Giurgiu în 2016.

ADVERTISEMENT