Fotbal international

S-au stabilit semifinalele Champions League 2019! Când se joacă Barcelona-Liverpool și Tottenham-Ajax

18.04.2019 | 00:37
Sau stabilit semifinalele Champions League 2019 Cand se joaca BarcelonaLiverpool si TottenhamAjax

După încheierea partidelor retur din cadrul sferturilor de finală ale Champions League s-au stabilit semifinalele Champions League 2019. Cele două perechi de echipe care vor lupta pentru calificarea în finala de la Madrid, de pe stadionul Wanda Metrpolitano, sunt Liverpool – Barcelona și, cea mai mare surpriză, Tottenham – Ajax, o semifinală pe care absolut nimeni nu ar fi prezis-o vreodată.

Care sunt semifinalele Champions League și când se joacă

Semifinalele Champions League 2019 vor avea loc în zilele de 30 aprilie și respectiv 7 mai după următorul program: 30 aprilie Tottenham – Ajax și Barcelona – Liverpool iar pe 7 mai Ajax – Tottenham și Liverpool – Barcelona. Meciul pentru trofeu se va juca pe 1 iunie, la Madrid, pe stadionul lui Atletico, Wanda Metropolitano.

Din careul de ași din sezonul trecut a mai rămas doar Liverpool. Cormoranii s-au distrat din nou cu Porto, scor general 6-1, după scor general 5-0 sezonul trecut și au învins pe Dragao cu 4-1, după 5-0 acum un an. Barcelona a depășit pragul critic al sfertului ratat aproape neverosimil  acum un an cu Roma și meciul cu Liverpool va fi unul foarte dificil pentru ambele echipe.

Semifinale Champions League 2019. Jurgen Klopp, al doilea sezon consecutiv cu The Reds în semifinale
Semifinale Champions League 2019. Jurgen Klopp, al doilea sezon consecutiv cu The Reds în semifinale

Ajax avea cotă 28, Tottenham 40 pentru a prinde semifinalele

Tottenham – Ajax este victoria fotbalului asupra banilor. Spurs a ajuns pentru prima dată în semifinalele Champions League în condiții incredibile, pentru că vara trecută nu a scos un cent din cont pentru vreun transfer! Baby Ajax e garanția spectacolului, a fotbalului de plăcere, a bucuriei jocului și în această semifinală a outsiderilor totul este posibil.

Semifinale Champions League 2019. Ajax, echipa spectacol, a eliminat pe Real Madrid și Juventus pentru a fi în careul de ași
Semifinale Champions League 2019. Ajax, echipa spectacol, a eliminat pe Real Madrid și Juventus pentru a fi în careul de ași

După meciurile din tur Barcelona devenise principala favorită la câștigarea Champions League pentru bookmakeri și a confirmat statutul. Juventus era a doua și a fost eliminată. Manchester City era a treia și a căzut și ea, iar Liverpool a patra și merge mai departe. Ajax era a cincea, cotă 28 și iat-o în semifinale, iar Tottenham a șasea, cotă 40 și ea în primele patru ale Europei din acest sezon.

Tags: