Fotbal intern

OFICIAL! Când se joacă derby-ul din Cupă: U Craiova – Dinamo!

Partida dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo din sferturile de finală ale Cupei României trebuia să se joace joi, dar meciul a fost amânat din cauza vremii.
01.03.2018 | 15:07
OFICIAL Cand se joaca derbyul din Cupa U Craiova  Dinamo
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 15:07. OFICIAL. Meciul dintre Universitatea Craiova şi Dinamo, din sferturile Cupei României, se va disputa marţi, 6 martie, începând cu ora 17:00. Botoşaşani – CSM Poli Iaşi se va disputa pe 13 martie, de la ora 17:30.


Gazdele au făcut un efort uriaş pentru ca partida de joi să se poate desfăşura în condiţii normale. Oltenii au apelat chiar şi la deţinuţii de la Penitenciarul Craiova şi în total 200 de persoane au încercat să deszăpezească noul Ion Oblemenco. Eforturile nu i-au impresionat însă pe cei de la FRF care au decis cu o zi înainte să anuleze meciul. 

ADVERTISEMENT

Oltenii nu au stat cu mâinile în sân şi au decis să propună ei o dată la care să se joace derby-ul cu Dinamo. „Pentru că şi noi credem că fotbalul trăieşte prin suporteri, vrem să jucăm meciul cap de afiş al ”sferturilor” într-o zi tradiţională de fotbal”, se arată într-o scrisoare publicată pe site-ul oficial al clubului. 

U Craiova: „Vă rugăm, reprogramaţi meciul duminică!”

„Pentru că şi noi credem că fotbalul trăieşte prin suporteri, va rugam chiar în numele lor, al suporterilor, să reprogramaţi meciul cu Dinamo pentru duminică, 4 martie. Pentru că duminică este o zi de fotbal, nu de lucru, pentru că duminică nu va mai fi cod portocaliu şi vremea va fi acceptabilă pentru a face şi a asista la sport, dar mai ales pentru că atât gazonul cât şi tribunele stadionului Ion Oblemenco se prezintă în condiţii excelente pentru găzduirea unui eveniment sportiv de înaltă ţinută”, se mai arată în scrisoarea semnată de preşedintele CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu. 

ADVERTISEMENT

Vremea a dat complet peste cap faza sferturilor de finală din Cupa României. Până acum s-a disputat doar partida de marţi dintre Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu, câştigată de ardeleni cu 1-0.