Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Barbora Strycova la WTA Wuhan 2019. Se știe ora de start

23.09.2019 | 14:12
Cand se joaca Simona Halep  Barbora Strycova la WTA Wuhan 2019 Se stie ora de start

Simona Halep se află la Wuhan, unde are loc ultimul mare turneu de categoria Premier 5 din acest an. Românca vine la această competiţie după pauza pe care a făcut-o de la eliminarea prematură, în turul 2, la US Open, în faţa americancei Taylor Townsend, o jucătoare dincolo de locul 100 în lume, pe care Simona o executase până atunci de fiecare dată cu mare uşurinţă. La Wuhan Simona debutează marţi, 24 septembrie, de la ora 06:00, adversară fiind cehoaica Barbora Strycova.

Simona Halep – Barbora Strycova se joacă marţi, 24 septembrie, de la ora 06:00

Această precizare este necesară deoarece în turul 2 la Wuhan, Halep şi celelalte jucătoare din primele opt fiind exceptate de la primul tur, o va întâlni pe cehoaica Barbora Strycova, meciul urmând a avea loc marţi, în jurul orei 06:00. Iar Strycova face parte din categoria jucătoarele care de-a lungul timpului, ca şi Townsend, a fost victima perfectă pentru jucătoarea noastră, cu excepţia primei lor întâlniri, în 2010, la Paris, când Simona abia urca spre tenisul de mare performanţă,

Pentru că de atunci lucrurile s-au schimbat în mod radical în favoarea lui Halep, care a câştigat lejer următoarele cinci meciuri, de fapt patru au mers până la capăt, pentru că unul s-a terminat după primul set, cu abandonul Barborei. Asta se întâmpla la Indian Wells în 2016.

Simona Halep – Barbora Strycova Wuhan 2019. Cehoaica a jucat deja primul tur

Strycova a jucat şi în primul tur

Acum însă Simona nu a mai jucat nici un meci de la acel eşec nescontat în faţa zidului de la fileu care a purtat numele lui Townsend. E drept că nici Strycova, după ce a fost eliminată de spanioloiaca Aliona Bolsova Zadoinov, dar are deja un meci în picioare la Wuhan, în turul 1, trecând de o chinezoaică de pe locul 136.

Simona Halep îşi poate asigura la Wuhan punctele care să o califice la Turneul Campioanelor. Deocamdată se ştiu doar trei jucătoare care au obţinut calificarea matematic: Naomi Osaka, Ashleigh Barty şi Karolina Pliskova. Mai sunt încă în luptă cinci locuri şi Halep are şanse mari să se numere şi anul acesta printre finaliste.