Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Ekaterina Alexandrova în turul doi la WTA Cincinnati. Ora de start. Românca debutează astăzi la Cincy Open

14.08.2019 | 07:59
Cand se joaca Simona Halep  Ekaterina Alexandrova in turul doi la WTA Cincinnati Ora de start Romanca debuteaza astazi la Cincy Open

Simona Halep debutează în al doilea turneu al sezonului pe “hard” miercuri, 14 iulie. Halep intră direct în turul secund al competiției care se desfășoară la Cincinnati, după ce în runda inaugurală a avut “bye”. Adversara Simonei are deja un meci disputat la actuala ediție a turneului din Statele Unite ale Americii, în timp ce Halep vine după câteva zile de pauză, forțată de durerea resimțită la tendonul lui Achile în timpul primului set al meciului din sferturi de la Rogers Cup disputat împotriva Mariei Bouzkova.

Când se joacă Simona Halep – Ekaterina Alexandrova în turul doi la Cincinnati

Simona Halep debutează la turneul WTA de la Cincinnati miercuri seară la ora 18:00, împotriva Ekaterinei Alexandrova, locul 43 în ierarhia WTA. Halep începe direct în a doua rundă la Cincy Open și, conform bookmakerilor, este a doua favorită a turneului, după Serena Williams. La prima vedere, Simona Halep pornește ca favorită înaintea meciului din turul doi de la Cincinnati. Sportiva din România este poziționată mult mai bine în clasamentul WTA față de adversara sa, dar Halep ar putea avea probleme din cauza durerilor resimțite la tendonul lui Achile în meciului cu Marie Bouzkova din sferturile Rogers Cup, când românca a fost forțată să abandoneze după primul set jucat.

Cel mai probabil, accidentarea Simonei nu este gravă, iar retragerea din meciul de la Toronto a fost o măsură de precauție pentru US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, care va debuta pe 26 august la New York.

Program infernal pentru Simona Halep la Cincinnati

Dacă va reuși să se impună în partida care se va juca miercuri seară, în turul secund, traseul Simonei Halep la turneul de la Cincinnati va fi foarte dificil. În misiunea de a repeta performanța realizată anul trecut, când sportiva din România a ajuns în finala Cincy Open, Halep va trebui să depășească unele dintre cele mai în formă jucătoare de tenis din lume.

Pe jumătatea de tablou a Simonei întâlnim 3 jucătoare din top 5 WTA, plus Serena Williams. Dacă învinge în turul secund, Halep ar putea întâlni în optimi una dintre Garbine Muguruza, Madison Keys sau Amanda Anisimova. În sferturile turneului de la Cincinnati, Simona ar putea da peste Kiki Bertens sau Victoria Azarenka, în timp ce în semifinale adversare i-ar putea fi Naomi Osaka sau Serena Williams. Dacă va repeta finala reușită în ediția trecută a turneului de la Cincinnati, Halep ar putea întâlni una dintre sportivele Ashleigh Barty, Karolina Pliskova sau Angelique Kerber.

  • 27 de ani are Simona Halep
  • 14 august este data la care debutează Halep la WTA Cincinnati