Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Kristina Mladenovic și Mihaela Buzărnescu – Caroline Garcia, în prima zi de la Fed Cup

19.04.2019 | 13:45
Cand se joaca Simona Halep  Kristina Mladenovic si Mihaela Buzarnescu  Caroline Garcia in prima zi de la Fed Cup

România va întâlni în semifinalele Fed Cup naționala Franței, în deplasare, la Rouen. România va fi reprezentată la acest meci de Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru. La simplu, naționala noastră va fi reprezentată, cel puțin în prima zi, de Simona Halep și de Miki Buzărnescu. Campioana en-titre de la Roland Garros va juca împotriva Kristinei Mladenovic, în timp ce Buzărnescu o va întâlni pe prima rachetă a Franței, Caroline Garcia.

Când se joacă Simona Halep – Kristina Mladenovic și Mihaela Buzărnescu – Caroline Garcia

Simona Halep a mai întâlnit-o pe Kristina Mladenovic de cinci ori, iar Mladenovic are un avantaj minim în partidele directe. Astfel, Kristina a câștigat 3 meciuri, iar Halep două. Ultima întâlnire a venit însă în finala turneului de la Madrid în 2017, pe zgură, unde Halep a învins-o în 3 seturi pe Mladenovic, scor 7-5, 6-7, 6-2. Partida din cele două se joacă sâmbătă, de la ora 15:00.

De partea cealaltă, Mihaela Buzărnescu nu a mai jucat niciodată împotriva lui Caroline Garcia. Franțuzoaica în vârstă de 25 de ani are 6 titluri WTA câștigate la simplu și tot 6 la dublu, în timp ce Buzărnescu are un singur trofeu câștigat în carieră, în 2018, la San Jose. Meciul dintre Mihaela Buzărnescu și Caroline Garcia se joacă după primul meci al zilei.

Care sunt meciurile duelului de Fed Cup dintre România și Franța

Simona Halep este încrezătoare, înainte de meciul cu Kristina Mladenovic

Simona Halep a anunțat că este nerăbdătoare să înceapă meciul cu Franța și a vorbit despre duelul contra franțuzoaicelor: „E un meci special, foarte important, chiar uriaş, jucăm pentru o finală de Fed Cup după 43 de ani. Nu vreau să par arogantă, dar merităm să fim aici, să jucăm pentru finală, pentru că avem o echipă puternică, am muncit foarte mult împreună să ajungem aici şi să facem o performanţă mare pentru România. Dacă vom câştiga, va fi şi mai mare!”, a spus Halep.

Tags: