Fotbal intern

Când va avea loc primul meci al lui Gicu Grozav de la revenirea la Dinamo. “Trebuie să ajute cât mai repede echipa!”

05.10.2018 | 13:55
Cand va avea loc primul meci al lui Gicu Grozav de la revenirea la Dinamo Trebuie sa ajute cat mai repede echipa

Claudiu Niculescu a anunţat când va avea loc primul meci al lui Gicu Grozav de la revenirea la FC Dinamo Bucureşti. Atacantul în vârstă de 28 de ani a semnat cu gruparea din “Ştefan cel Mare” un contract valabil două sezoane, iar antrenorul “câinilor” susţine că internaţionalul român o să poată juca după pauza competiţională datorată meciurilor naţionalei României.

Antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti susţine că Gicu Grozav nu este pregătit 100% din punct de vedere fizic, chiar dacă atacantul s-a antrenat în fiecare zi până să semneze contractul cu gruparea finanţată de Ionuţ Negoiţă. Mai mult, Claudiu Niculescu nu îşi doreşte ca fotbalistul său să forţeze şi să se accidenteze.

Niculescu a anunţat când va avea loc primul meci al lui Gicu Grozav de la revenirea la Dinamo

 “În proporție de 85-90%, Gicu va fi la maximă capacitate fizică abia după perioada de întrerupere din campionat. Se va antrena suplimentar alături de un preparator fizic, trebuie să ajute cât mai repede echipa. Sunt convins că va ajuta echipa noastră, dar și echipa națională. Soarta a făcut să ne întâlnim din nou. Mi-ar fi teamă de un singur lucru, să nu se accidenteze acum la început. E puțin în urmă cu pregătirea fizică, dar cred că va fi în lot pentru meciul de la Botoșani”, a spus Claudiu Niculescu în conferinţa de presă susţinută pentru a-l prezenta oficial pe Gicu Grozav.

Gicu Grozav ar putea juca în Dinamo – Dunărea Călăraşi

Claudiu Niculescu şi Gicu Grozav în momentul prezentării oficiale a fotbalistului
Claudiu Niculescu şi Gicu Grozav în momentul prezentării oficiale a fotbalistului

Dinamo va juca meciul din etapa a 11-a la Botoşani, luni, 8 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul “Municipal”, iar după aceea Liga 1 Betano va intra într-o scurtă pauză pentru ca echipa naţională a României să joace în Liga Naţiunilor. Selecţionata lui Cosmin Contra se va deplasa la Vilnius, acolo unde joi, 11 octombrie, de la ora 21.45, va avea loc partida contra Lituaniei. Trei zile mai târziu, duminică, 14 octombrie, de la ora 16.00, “tricolorii” se vor duela cu Serbia pe “Arena Naţională”.

După meciurile naţionalei României, FC Dinamo Bucureşti va primi vizita formaţiei Dunărea Călăraşi, luni, 22 octombrie, de la ora 21.00, în “Ştefan cel Mare”. Gicu Grozav ar putea avea şansa să debuteze în sezonul 2018 – 2019 în partida contra grupării pregătite de Dan Alexa.