News

Care este adevărata relație dintre Cleopatra Stratan și tatăl ei. Artista a mărturisit tot

07.04.2019 | 16:38
Care este adevarata relatie dintre Cleopatra Stratan si tatal ei Artista a marturisit tot

Cleopatra Stratan a mărturisit cât de bine se înțelege cu tatăl său. Tânăra artistă a fost invitată, alături de tatăl ei, la emisiunea “De-a viața ascunselea”, moderată de Florentina Fântânaru. Dincolo de viața de artiști pe care au dus-o împreună, cei doi au fost întrebați de cum se înțeleg dincolo de scenă și cum decurg zilele normale la ei acasă. Pavel Stratan cântă cu fiica sa, Cleopatra, de nu mai puțin de 16 ani, timp în care micuța a crescut și s-a transformat dintr-o fetiță, într-o adevărat adolescentă.

Cleopatra Stratan, dezvăluiri despre relația dintre ea și tatăl său

Cleopara Stratan, în vârstă de doar 16 ani, este unul dintre copiii din top din întreaga lume, ajungând pe scenă la o vârstă foarte fragedă. „Nu m-am certat niciodată cu tată„, a mărturisit Cleopatra, întrebată despre relația pe care o are cu tatăl său, cel care a făcut-o să iubească muzica. Cleopatra Stratan a avut norocul de a se lansa în 2006 în: Japonia, Taiwan, Coreea, Mexic și Spania.

„Nu am fost în nicio țară. Cleopatra era grupa medie la grădiniță și eu nu imaginăm să o văd pe Cleopatra lipsind o zi de la grădiniță. Nu am vrut. Ea și ziua ei de naștere și-o făcea la grădiniță. Nu lipsea niciodată, la grădiniță se simțea foarte bine. Și când ne-au chemat japonezii, mi-am imaginat că dacă plecăm în Japonia trebuie să ne ducem peste tot. O vedeam pe Cleopatra doar în avion. Am renunțat la tot și nu am plecat cu ea nicăieri”, a povestit Pavel Stratan despre plecările dese pe care le avea micuța în perioada în care a devenit cunoscută și iubită de fani.

Cleopatra Stratan, despre relația pe care o are cu tatăl ei, Pavel Stratan
Cleopatra Stratan, despre relația pe care o are cu tatăl ei, Pavel Stratan

Cleopatra Stratan, nou look în ultimul videoclip

„Este vorba despre băieții timizi care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucruri scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”,

a explicat Cleopatra Stratan mesajul piesei pentru libertatea.ro.