News

Care este starea lui Mario Iorgulescu. Medicii de la Elias au anunțat că acesta este la Terapie Intensivă și nu este conștient

08.09.2019 | 12:48
Care este starea lui Mario Iorgulescu Medicii de la Elias au anuntat ca acesta este la Terapie Intensiva si nu este constient
Care este starea lui Mario Iorgulescu. Medicii de la Elias au anunțat că acesta este la Terapie Intensivă și nu este conștient

Mario Iorgulescu se află în aceste momente la Terapie Intensivă sub atentă supraveghere medicală. Fiul lui Gino Iorgulescu se află în comă, în stare gravă, dar stabilă, intubat, conform ultimelor anunțuri ale cadrelor medicale de la spitalul Elias. Tânărul a fost implicat într-un accident grav noaptea trecută, în urma căruia a ajuns cu hemoragie internă la spital.

Precizări de la spitalul Elias despre starea lui Mario Iorgulescu

Purtătorul de cuvânt al spitalului Elias, Silvius Negoiță, a făcut precizări despre starea fiului șefului LPF. „A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Conform protocolului, tânărului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice în prezența Poliției, acestea fiind trimise la Institutul Național de Medicină Legală (INML). Conform surselor FANATIK, Mario Iorgulescu se afla în stare avansată de ebrietate când s-a produs accidentul.

Mașina lui Mario Iorgulescu s-a facut praf după accident

Declarația Poliției despre accidentul lui Mario Iorgulescu

“În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Șos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare și rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se arată într-un comuniat al Poliției Române, cu privire la acest incident rutier.