Simona Halep

Care este următorul turneu la care participă Simona Halep, după WTA Dubai! Câte puncte are de apărat

21.02.2019 | 19:33
Care este urmatorul turneu la care participa Simona Halep dupa WTA Dubai Cate puncte are de aparat

Simona Halep a fost eliminată de Belinda Bencic în sferturile de finală de la WTA Dubai, scor 6-4, 4-6, 2-6, însă românca se pregăteşte pentru următorul turneu, pe care îl va juca la începutul lunii martie. Fostul lider mondial nu va merge la WTA Acapulco, competiţie care se va disputa în perioada 25 februarie-4 martie.

Pentru Simona Halep vor urma aproape două săptămâni de pauză, timp perfect pentru a se reface. Românca va participa la turneul WTA Indian Wells, care se va disputa în perioada 4-18 martie. Jucătoarea de tenis de 27 de ani a avut câteva mici probleme medicale la turneele de la Doha şi Dubai, aceasta acuzând oboseala acumulată după cele două comeptiţii, plus meciurile jucate pentru echipa României la Fed Cup.

Care este următorul turneu la care participă Simona Halep, după WTA Dubai. Are de apărat semifinală la Indian Wells

Simona Halep va participa la turneul Indian Wells, după WTA Dubai 2019. La ediţia de anul trecut, românca a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de Naomi Osaka, scor 3-6, 0-6. În aceste condiţii, fostul lider mondial are de apărat 390 de puncte WTA. La startul WTA Indian Wells 2019, Simona Halep va porni cu 10 puncte.

În 2019, Simona Halep a participat la patru turnee: Sydney, Australian Open, Doha şi Dubai. În plus, jucătoarea de tenis de 27 de ani a jucat două meciuri pentru echipa României de Fed Cup în duelul cu Cehia de la Ostrava. Românca a fost învinsă în acest an de Ashleigh Barty (Sydney – turul doi), Serena Williams (Australian Open – optimile de finală), Elise Mertens (Doha – finală) şi Belinda Bencic (Dubai – sferturile de finală). Exceptând înfrângerea cu Barty, Simona Halep a pierdut toate celelalte trei meciuri din 2019 în trei seturi. După cele patru turnee disputate în acest an, fostul lider mondial a câştigat aproape 350.000 de dolari din tenis.

Tags: