Fotbal intern

Care este visul celei mai frumoase și talentate fotbaliste din România. Galerie foto

29.12.2018 | 16:34
Visul celei mai frumoase fotbaliste din România este să câștige Balonul de Aur

Cea mai frumoasă și talentată fotbalistă din România a dezvăluit care este marele ei vis. Într-o perioadă în care fotbalul feminin trece printr-o perioadă de ascensiune, Teodora Meluță speră ca într-o zi să câștige Balonul de Aur. Prima femeie care a reușit acest lucru a fost Ada Hegerberg, în 2018. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

În vârstă de 19 ani, Teodora Meluță este cea mai tânără jucătoare de fotbal care a debutat în lotul echipei naționale a României (la 15 ani). Teodora are un stil de joc asemănător cu al lui Vlad Chiricheș și îl admiră pe Sergio Ramos. “Nu cred că există premiu mai important decât să câștigi Balonul de Aur. Cât despre idolii mei din echipa națională de seniori, îmi place foarte mult stilul lui Vlad Chiricheș. Am fost comparată cu el. Și mie îmi place să ies cu mingea din careu, sunt tehnică, dar imi place să joc și la siguranță”, a declarat Teodora Meluță.

Visul celei mai frumoase fotbaliste din România este să câștige Balonul de Aur

“Știu că fotbalul feminin s-a dezvoltat foarte mult în Europa, așa că mă văd la o echipă de top. Cât despre prieteni, aceștia s-au obișnuit deja cu viața mea sportivă. Mi se spune numai Teo-fotbalista sau Ce faci în timpul liber? Mergem la un fotbal?”, a mai spus Teodora, care visează să câștige într-o bună zi Balonul de Aur.

“Normal că am grijă și de aspectul meu fizic, doar suntem fete, dar cel mai mare vis al meu este acela de a câștiga Balonul de Aur. În acest an s-a acordat pentru prima dată acest premiu și fetelor, așa că sper și eu”, a adăugat fotbalista de la U Cluj. Teodora a mai spus că a primit oferte de a poza în diferite ipostaze, însă le-a refuzat, preferând să se concentreze pe activitatea sportivă.