Fotbal international

Care sunt cotele de pariuri la Balonul de Aur 2018! Luka Modric, marele favorit! Messi, în afara top 3

08.10.2018 | 11:56
Care sunt cotele de pariuri la Balonul de Aur 2018 Luka Modric marele favorit Messi in afara top 3

Balonul de Aur 2018 va fi decernat pe 3 decembrie, iar France Footbal şi L’Equipe au anunţat luni cine sunt jucătorii nominalizaţi la marele premiu. Pentru prima oară după 11 ani, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu se află pe lista favoriţilor, nici măcar în opinia caselor de pariuri.

Luka Modric a câştigat premiul de cel mai bun fotbalist al anului la gala FIFA The Best 2018, iar specialiştii susţin că mijlocaşul croat este marele favorit la Balonul de Aur. Fotbalistul lui Real Madrid are o cotă de 1,57 la câştigarea marelui premiu. Pe al doilea loc se clasează Cristiano Ronaldo, care are o cotă de 2,25 să cucerească pentru a şasea oară trofeul Ballon d’Or.

Lionel Messi, cotă astronomică la pariuri pentru Balonul de Aur 2018

Lionel Messi nu se află într-un top 3, din punct de vedere al cotelor la pariuri, al jucătorilor care se luptă pentru Balonul de Aur 2018. Vedeta Barcelonei este al cincilea pe lista bookmakerilor, cu o cotă 16 pentru a câştiga trofeul. Atacantul de 31 de ani este devansat de Kylian Mbappe (cotă 12) şi Antoine Griezmann (cotă 12).

Luni, France Football şi L’Equipe au anunţat numele jucătorilor nominalizaţi la Balonul de Aur 2018. Sergio Aguero (Manchester City), Alisson Becker (Liverpool), Gareth Bale (Real Madrid), Karim Benzema (Real Madrid) şi Edinson Cavani (PSG) au fost primii fotbalişti nominalizaţi. Pe lângă numele celor 30 de jucători care se vor lupta pentru Ballon d’Or, francezii vor mai anunţa cine sunt nominalizaţii la Premiul Kopa, trofeu destinat celui mai bun tânăr fotbalist, dar şi cine a prins lista scurtă pentru Balonul de Aur oferit celei mai bune jucătoare din lume.

Ce cote de pariuri sunt pentru câştigătorul Balonului de Aur 2018! Luka Modric este marele favorit
Ce cote de pariuri sunt pentru câştigătorul Balonului de Aur 2018! Luka Modric este marele favorit