Fotbal international

Care sunt cotele la câștigarea Champions League după manșa tur a sferturilor de finală. Barcelona a devenit favorită, City a căzut pe 3

11.04.2019 | 12:22
Care sunt cotele la castigarea Champions League dupa mansa tur a sferturilor de finala Barcelona a devenit favorita City a cazut pe 3

Abia s-au încheiat partidele din manșa tur a sferturilor de finală din Champions League și deja bookmakerii au umblat la cotele pentru câștigătoarea acestei ediții. Până la acest prim meci din dubla de calificare Manchester City primise statut de favorită, urmată de Juventus și de Barcelona. Însă cetățenii s-au împotmolit la Londra, pe arena de 1 miliard de euro a lui Tottenham.

Care sunt cotele pentru câștigarea Champions League din această ediție

După primele 90 de minute ale sferturilor de finală principala favorită la câștigarea acestei ediții a devenit Barcelona. Catalanii s-au impus cu 1-0 pe Old Trafford, în fața lui Manchester United și dacă nu vor repeta erorile comise de PSG, în optimi, la meciul retur, Messi și colegii lui vor avea ușa deschisă spre semifinale. Au cota 3,25.

Pe poziția secundă rămâne Juventus Torino, cotă 4,25, care s-a întors cu un 1-1 de la Amsterdam, după un meci frumos cu un Ajax absolut impresionant din multe puncte de vedere și chiar dacă italienii știu că lăncierii au ucis Realul la Madrid, la retur, în optimi, după ce pierduseră acasă, cu 2-1, Juve ar trebui, în mod normal să meargă mai departe.

Cote câștigare Champions League. Juventus rămâne pe locul 2, după egalul de la Amsterdam
Cote câștigare Champions League. Juventus rămâne pe locul 2, după egalul de la Amsterdam

Bookmakerii nu mai au foarte multă încredere în Manchester City

Abia pe a treia treaptă se mai află acum Manchester City, cotă 4,40. Eșecul de la Londra face returul cu Tottenham mult mai dificil, chiar dacă oaspeții vor veni fără arma lor de bază, puternicul atacant Harry Kane, care s-a accidentat și foarte probabil nu va mai reveni pe gazon până la finalul acestui sezon. Pe locul patru Liverpool, cotă 4,55, care a rezolvat lejer acasă, 2-0, prima manșă cu Porto și foarte important este că nu a primit gol.

Evident, pe locurile 5-8 se află outsiderele, prima fiind Tottenham, cu cota 16, urmată de Ajax 28, Manchester United 34 și Porto 176. S-au stabilit deja și cotele pentru retur:

Barcelona – Manchester United 1,45 – 4,8 – 6,8

Juventus – Ajax 1,73 – 3,7 – 5,1

FC Porto – Liverpool 3,8 – 3,3 – 2

Manchester City – Tottenham 1,3 – 5,7 – 9,6