Fotbal intern

Carlos Fortes a părăsit Craiova! De ce a plecat de urgenţă în Portugalia. Ratează meciurile cu CFR şi Viitorul. EXCLUSIV

07.05.2019 | 19:11
Carlos Fortes în meciul U Craiova - Astra Giurgiu. Lusitanul a plecat din România. Sursă: sportpictures.eu

Carlos Fortes, atacantul transferat de Universitatea Craiova de la Gaz Metan Mediaş, a părăsit România. FANATIK a aflat că lusitanul în vârstă de 24 de ani nu va mai jucat în ultimele două meciuri ale echipei pregătite de Corneliu Papură din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, cu CFR Cluj şi Viitorul Constanţa.

Carlos Fortes a părăsit Craiova

Atacantul cotat de site-urile de specialitate la 650.000 de euro de site-urile de specialitate a primit acceptul oficialilor de la Universitatea Craiova să nu se mai pregătească alături de echipa din Bănie după meciul câştigat de olteni pe teren propriu cu Sepsi OSK, scor 1-0.

Carlos Fortes le-a cerut permisiunea oficialilor de la Universitatea Craiova să fie lăsat să plece de urgenţă în Portugalia, toate acestea după ce soţia lui a întâmpinat probleme cu sarcina. Andreia Sousa, femeia care îi va dărui un moştenitor lui Carlos Fortes, se află în Portugalia şi i-a cerut atacantului să meargă în ţara pentru care evoluează Cristiano Ronaldo pentru a-i fi alături.

Carlos Fortes in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Astra Giurgiu, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 10 martie 2019. © FOTO SPORT PICTURES
Carlos Fortes aleargă după balon în meciul U Craiova – Astra Giurgiu. Sursă foto: sportpictures.eu

Probleme pentru Corneliu Papură cu două etape înainte de finalul sezonului

Astfel, Corneliu Papură, antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, nu se va mai putea baza pe serviciile lui Carlos Fortes în meciurile cu CFR Cluj şi Viitorul Constanţa. În aceste condiţii, tehnicianul român va trebui să aleagă dintre Nuno Rocha, Meza Colli şi Andrei Cristea la următoarele partide din rundele 9 şi 10. Mai mult, Corneliu Papură nu se va putea baza pe Nicuşor Bancu şi Valentin Mihăilă în meciul din Gruia, toate acestea deoarece sunt suspendaţi.

Pentru U Craiova sunt importante cele două meciuri, toate acestea pentru a nu pierde locul 3 în clasamentul Ligii 1 Betano. U Craiova şi Viitorul sunt despărţite de trei puncte în clasament, iar cele două formaţii se vor duela în ultima etapă din play-off. În cazul în care grupara antrenată de Gică Hagi se va câştiga următoarele două meciuri, iar oltenii se vor împierdica, atunci U Craiova pică pe locul 4. În aceste condiţii, echipa pregătită de Corneliu Papură poate rata un loc de cupele europene dacă Astra Giurgiu câştigă finala Cupei României în faţa Viitorului.

  • 650.000 de euro este cota lui Carlos Fortes, conform transfermarkt.com
  • 32 de meciuri, 5 goluri şi 4 pase decisive are Carlos Fortes în sezonul 2018 – 2019