Fotbal intern

Fortes, suspendat înainte să debuteze la Craiova! Alți trei jucători vor lipsi la următoarele meciuri, printre care și căpitanul Bancu

24.02.2019 | 22:23
Fortes suspendat inainte sa debuteze la Craiova Alti trei jucatori vor lipsi la urmatoarele meciuri printre care si capitanul Bancu

UPDATE, ora 22:00  Craiova a avut doi eliminați în partida cu FCSB, Renato Keljic și Ionuț Briceag. Cei doi jucători suspendați după cartonașul roșu din derby-ul de la Arena Națională vor lipsi în partida din Cupa României împotriva lui Csikszereda. Asta în timp ce Nicușor Bancu și Carlos Fortes vor lipsi de la meciul cu Astra Giurgiu din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 Betano, din pricina cumulului de cartonașe galbene.


UPDATE, ora 21:30 Carlos Fortes nu este singurul suspendat al Craiovei, după partida cu FCSB. Astfel, Briceag și Nicușor Bancu vor fi și ei absenți în partida contra celor de la Astra Giurgiu, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1 Betano. Cei doi au primit cartonaș galben din partea arbitrului Marius Avram. La meciul cu Astra va reveni însă mijlocașul Mateiu.


Carlos Fortes a fost unul dintre transferurile bombă ale lui U Craiova în acest an. Atacantul care s-a făcut remarcat la Gaz Metan Mediaș, în prima parte a sezonului, când a înscris 5 goluri în 18 partide. Cu toate acestea, Fortes a vrut să plece de la Mediaș, find dorit în mod expres de Gigi Becali la FCSB. În cele din urmă atacantul a ajuns la Craiova, după ce a fost „deturnat” de patronul Mihai Rotaru.

Cu toate acestea, Carlos Fortes încă nu a apucat să joace la Craiova. Atacantul a apărut pe banca de rezerve a oltenilor în partida cu Hermannstadt, dar nu a intrat pe teren. FANATIK v-a prezentat faptul că Fortes nu este pregătit fizic și ar putea să fie menajat de Devis Mangia pentru partida cu FCSB.

Carlos Fortes a luat cartonaș galben în FCSB – Craiova. La fel Bancu și Briceag

Cu toate că nu a fost în echipa de start a Craiovei nici contra FCSB, Carlos Fortes a primit un cartonaș galben de la arbitrul Marius Avran, imediat după golul înscris din penalty de portarul Mirko Pigliacelli.

Astfel, pentru că a ajuns la al șaptelea cartonaș galben primit în acest sezon, Mirko va fi suspendat pentru meciul Craiovei din etapa viitoare, în compania celor de la Astra Giurgiu.

  • 650.000 de euro este cota lui Carlos Fortes, potrivit transfermarkt.de
  • 200.000 de euro a plătit Craiova pentru transferul lui Carlos Fortes