Fotbal intern

Carlos Fortes a semnat contractul cu U Craiova. Toate detaliile transferului + reacția atacantului. “Am șansa să mă lupt la titlu!”

Carlos Fortes a semnat contractul cu U Craiova Toate detaliile transferului  reactia atacantului Am sansa sa ma lupt la titlu

Carlos Fortes ajunge la CS U Craiova, după ce oltenii l-au vândut pe Alexandru Mitriță la echipa de MLS New York City FC. Astfel, Fortes ar urma să ajungă la Craiova până la finalul sezonului regulat, a anunțat directorul de imagine al FRF, Marius Mitran, la Pro X. FANATIK a aflat că suma negociată de cele două formații este de 150.000 de euro + TVA, în timp ce Gaz Metan Mediaș păstrează 10% dintr-un viitor transfer.


UPDATE, 5 februarie, ora 15.40. Carlos Fortes a oferit prima reacție după ce a semnat cu U Craiova. ”A fost o perioadă dificilă pentru mine pentru că nu am putut să mă antrenez normal cu echipa Gaz Metan. Toată lumea ştie care a fost situaţia mea… Dar mă bucur că într-un final totul s-a rezolvat şi că am rămas în România.  La Craiova am şansa să lupt pentru titlu şi mi se pare extraordinar. Craiova are cei mai frumoşi şi fanatici fani. Sunt nerăbdător să joc pe un stadion plin. E momentul să luptăm şi să câştigăm cât mai multe meciuri. Craiova joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1”, a spus Fortes pentru Telekom Sport.


UPDATE, 5 februarie, ora 15.20. După ce a semnat contractul cu U Craiova, Carlos Fortes s-a antrenat alături de coechipierii săi. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Carlos Fortes la antrenamentul susținut de U Craiova marți dimineața.
Carlos Fortes la antrenamentul susținut de U Craiova marți dimineața.

UPDATE, 5 februarie, ora 10.40. Universitatea Craiova a oficializat transferul lui Carlos Fortes. Protughezul a semnat un contract valabil pe trei sezoane și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Carlos Fortes în momentul în care semna contractul cu U Craiova!
Carlos Fortes în momentul în care semna contractul cu U Craiova!

UPDATE, ora 17.50. FANATIK a aflat că Carlos Fortes a semnat cu Universitatea Craiova, iar lusitanul care s-a aflat sub contract cu Gaz Metan Mediaș va ajunge în Bănie pentru a se alătura noilor săi coechipieri.


UPDATE, ora 13:54. Unul dintre impresarii lui Carlos Fortes, Pedro Torrao, a declarat că transferul lui Fortes la U Craiova este în linie dreaptă: “E adevărat, purtăm negocieri pentru realizarea acestui transfer. Oferta e una serioasă, iar Craiova e un club care respectă jucătorii. În curând, vom ajunge la o înţelegere”, a declarat Pedro Torrao pentru telekomsport.ro.


De altfel,  site-ul nostru a anunțat încă din urmă cu două săptămâni faptul că patronul Craiovei, Mihai Rotaru, a pus ochii pe atacantul portughez. Acesta a fost foarte aproape de FCSB, dar trecerea sa la roș-albaștri a picat în urma neînțelegerilor dintre patronul Gigi Becali, impresarii fotbalistului și clubul ardelean. Asta pentru că Fortes era deținut în coproprietate, fapt ce a făcut extrem de complicate negocierile dintre părți. Situația a fost mai complicată, jucătorul e deținut în coproprietate de Gaz Metan. Toți banii intrau la noi, apoi erau împărțiți. Erau mulți intermediari. Dacă jucătorul nu a ajuns la un acord cu clubul, nu e vina noastră”, a spus noul tehnician al celor de la Mediaș, Edi Iordănescu

Carlos Fortes, transferat la Craiova. Al doilea atacant pe care l-au „furat” FCSB-ului

Carlos Fortes a ajuns la Gaz Metan Mediaș la începutul acestul sezon și a reușit să impresioneze prin calitățile sale fizice. Portughezul a marcat 5 goluri și a reușit 2 pase decisive în 18 meciuri la Mediaș, sub comanda lui Mihai Teja. Fortes va avea viața grea în încercarea de a se impune în atacul Craiovei. Rival direct pe același post cu el este golgeterul formației, internaționalul bosniac Elvir Koljic.

De asemenea, Carlos Fortes nu este primul atacant pe care Craiova îl fură celor de la FCSB în această iarnă. Oltenii l-au adus și pe veteranul celor de la Poli Iași, Andrei Cristea. Acesta a fost adus în Bănie în schimbul a doi jucători, Andrei Burlacu și Florin Gardoș. Românul i-a impresionat pe oficialii olteni în cantonamentul din Antalya, acolo unde a reușit să marcheze mai multe goluri.