Life

Carmen de la Sălciua, transformată de ultima operație estetică. Cum arată acum cântăreața

11.12.2020 | 09:48
Carmen de la Salciua transformata de ultima operatie estetica Cum arata acum cantareata
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe și arată complet diferit după ce și-a făcut ultima operație estetică. Artista le-a dezvăluit fanilor te intervenții chirurgicale are și este mândră că a apelat la anumite schimbări pentru a arăta mai bine. 

Deși multe vedete nu recunosc câte intervenții chirurgicale au, de fapt, Carmen de la Sălciua a vorbit cu sinceritate despre procedurile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

În afară de mărirea buzelor, Carmen a apelat la ajutorul chirurgilor esteticieni și pentru alte intervenții. Cântăreața nu a abuzat de operații și reușește să aibă un aspect natural.

Carmen de la Sălciua, transformată de ultima operație estetică. Cum arată acum cântăreața

Carmen de la Sălciua și-a început cariera muzicală în urmă cu câțiva ani, cântând la evenimente private alături de o formație. Începând cu 2017, artista a început să se afirme prin cariera solo, iar melodiile ei au înregistrat vizualuzări record într-un timp foarte scurt.

ADVERTISEMENT

La fel ca restul artiștilor, Carmen de la Sălciua s-a schimbat destul de mult de la lansare, și nu este vorba doar despre stilul de a cânta Vedeta a recunoscut ce intervenții chirurgicale și-a făcut, iar acum este mulțumită de ele.

Interpreta de manele și muzică de petrecere a recunoscut că și-a făcut rinoplastie, din pricina faptului că forma nasului ei îi provoca complexe. În rest, Carmen nu are operații estetice, în afară de mărirea buzelor și mici retușuri la nivelul feței.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua)

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a declarat artista pe Instagram.

Carmen de la Sălciua a avut probleme cu kilogramele în plus în urmă cu câțiva ani, iar acum are o siluetă de invidiat, scrie wowbiz.ro. Vedeta este foarte activă în mediul online și își ține zilnic fanii la curent prin story-uri și diverse postări.

ADVERTISEMENT

În 2018, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat, după nici doi ani de căsnicie. Despărțirea lor a fost foarte mediatizată atât în tabloide, cât și în ziarele de scandal.

ADVERTISEMENT