News

Carmen Iohannis, la festivalul de modă de la Sibiu! Cum a fost îmbrăcată soția lui Klaus Iohannis și ce au observat toți la unghiile ei

13.07.2019 | 11:16
Carmen Iohannis la festivalul de moda de la Sibiu Cum a fost imbracata sotia lui Klaus Iohannis si ce au observat toti la unghiile ei

Prima Doamnă a României Carmen Iohannis se află zilele acestea la festivalul de modă de la Sibiu. Soția lui Klaus Iohannis a atras toate privirile datorită nuanței de ojă pentru care a optat. (VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO)

Cum a apărut Carmen Iohannis la Festivalul de modă de la Sibiu

A început cea de-a 8-a ediție a festivalului de modă de la Sibiu. Carmen Iohannis a venit să-i admire pe cei 16 designeri de haine, bijuterii și pantofi. Prima Doamnă a României a venit însoțită de prietenele sale și nu a ratat ocazia să fotografieze ținutele care i-au atras atenția. Dar și Carmen Iohannis a atras privirile asupra ei la festivalul de modă. Soția președintelui Klaus Iohannis a optat pentru o ojă verde fosforescent care nu a trecut neobservată.

Una dintre creatoarele prezente la festivalul de modă de la Sibiu a semnat multe dintre ținutele pe care le-a purtat prima doamnă. „Se poartă naturalețea, se poartă culorile diafane, se poartă culorile calde, e o întoarcere la natură, la frumosul autentic. Și aceste lucru am încercat să-l surprindem și noi.”, a declarat designerul Eli Lăslean.

Festivalul de Modă de la Sibiu se organizează în Piața Mare, în aer liber, iar vremea se pare că a ținut cu organizatorii. „Emoții sunt în fiecare an. Acum bine că vremea ne-a lăsat să ne facem treaba exact așa cum o vedeți voi și cred că a fost ceea ce cu toții ne-am dorit.”, a declarat organizatoarea evenimentului Liliana Tempean.

Carmen Iohannis are unghii verde fosforescent
Carmen Iohannis a fost prezentă la Festivalul de Modă de la Sibiu. Prima doamnă în stat a purtat o nuanță de ojă foarte îndrăzneață. Sursa foto: stirileprotv.ro

 

Cine sunt designerii care prezintă la Festivalul de modă de la Sibiu

Piața Mare din centrul Sibiului s-a transformat zilele acestea într-un podiu impresionant. Festivalul de modă de la Sibiu aduce pe scenă 16 designeri români care creează haine, bijuterii și pantofi. Printre cei mai cunoscuți designeri din țară care prezintă la Sibiu se numără: Cristina Nichita, Claudia Rawlings, Mahomed Al Dleme, Lena Criveanu și Kinga Varga.

„Este de vis! Suntem obișnuite cu prezența ei, în fiecare an este prezentă la evenimentul acesta și ne bucurăm să o avem printre noi.”, a declarat o femeie la festivalul de modă de la Sibiu despre prezența primei doamne în stat Carmen Iohannis.