Sporturi

Caroline Wozniacki, apariție fierbinte într-o celebră revistă americană! Unde își face vacanța

04.11.2018 | 22:08
Caroline Wozniacki aparitie fierbinte intro celebra revista americana Unde isi face vacanta
ADVERTISEMENT

Caroline Wozniacki a încheiat sezonul pe locul trei în clasamentul WTA pe 2018, în ciuda faptului că ultima parte a sezonului nu a adus prea multe motive de bucurie pentru daneză. Totuși, acest an rămâne unul foarte important pentru Wozniacki, care a reușit să își adjudece primul titlu de Grand Slam al carierei, la Australian Open, chiar după o finală împoriva Simonei Halep.

Caroline Wozniacki și David Lee, 35 de ani, logodnicul ei, fost baschetbalist cu 12 ani de carieră în NBA, se află în vacanță la Miami și îmbină utilul cu plăcutul. Daneza are timp să se și relaxeze, dar și să își respecte anumite obligații față de numeroșii sponsori. În plus, Wozniacki a acceptat să pozeze pentru Haute Living, una dintre cele mai cunoscute reviste de fashion și life style din SUA. Vezi mai multe imagini în galeria foto.

ADVERTISEMENT

Caroline Wozniacki, apariție fierbinte într-o celebră revistă americană! Stă bine sentimental, nu și profesional

De altfel, Caroline Wozniacki a și prins coperta celebrei publicații. Asta și datorită rezultatelor pe care le-a obținut în tenis, dar și pentru cele două relații de lungă durată cu doi sportivi foarte populari în SUA. Înainte de a se logodi cu David Lee, fost jucător la New York Knicks, Golden State Warriors, Boston Celtics, Dallas Mavericks și San Antonio Spurs, Caroline Wozniacki a fost foarte aproape de a se căsători cu Rory McIlroy, campion la golf.

Dacă pe plan personal lucrurile par să meargă excelent pentru Caroline Wozniacki, cariera jucătoarei din Canada este într-un moment de cumpănă. Daneza a anunțat după Turneul de la Singapore că a fost diagnosticată cu o artrită reumatoidă, o boală autoimună care ar putea să o oblige pe Caro să își încheie activitatea mult mai repede decât și-ar fi dorit. Wozniacki a declarat că o decizie în ceea ce privește viitorul ei în tenis va fi luată la începutul lui 2019.

ADVERTISEMENT