Pariuri sportive

Câştig uriaş pe Betano.com

Un membru al casei de pariuri Betano.com a obţinut un câştig foarte mare în luna aprilie. El a pariat pe mai multe meciuri de tenis în cadrul unui bilet multiplu....
29.04.2017 | 12:45

Un membru al casei de pariuri Betano.com a obţinut un câştig foarte mare în luna aprilie. El a pariat pe mai multe meciuri de tenis în cadrul unui bilet multiplu.

Cu o miză de 500 de lei, el a câştigat 131.668 de lei (aproximativ 30.000 de euro). Utilizatorul Betano a câştigat pe muchie de cuţit, decizînd să nu mai aştepte finalul tuturor evenimentelor de pe bilet şi să încaseze suma prin cash out!

Metoda cash out permite membrilor Betano să primească banii pe pariuri, dacă acestea sunt câştigătoare, înainte ca evenimentele prezente  pe bilet să ajungă la final. Astfel, se diminuează şi se anulează riscul de pierdere.

În acest caz, dacă s-ar fi aşteptat până la finalul tuturor meciurilor de pe bilet şi dacă acestea ar fi fost toate câştigătoare, profitul ar fi fost de peste 220.000 de lei.

4

Chiar şi aşa, paza bună trece primejdia rea, iar membrii Betano pot vedea acest lucru în practică, prin câştiguri babane pe care le pot încasa oricând!

Încearcă-ţi şi tu şansa pariind online pe cotele de tenis ale Betano.com!