News

Cât a slăbit Oana Roman de când a început dieta! Abia o mai recunoști! FOTO

07.04.2019 | 12:26

Oana Roman este una dintre persoanele publice criticate adesea în mediul online pentru felul în care arată. Femeia de afaceri a recunoscut că niciodată nu a fost o femeie trasă prin inel. Mai mult, a susținut că în ultimii ani a întâmpinat probleme în privința kilogramelor, dat fiind că după nașterea fetiței sale, Isa, a avut probleme de sănătate care au ținut-o departe de efort.

Oana Roman a slăbit 6 kilograme de când a început dieta

După ce s-a pus pe picioare, în mai puțin de două luni a reușit să slăbească aproximativ 6 kilograme, cu ajutorul unor proceduri de remodelare corporală, dietă și sport. „După mai puțin de 2 luni de proceduri de remodelare corporală, sport si dietă, cam astea sunt rezultatele. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam pe peste tot!”, a explicat Oana Roman, pe rețelele de socializare. Prima îmbunătățire pe care și-a pus în plan să o modifice rapid a fost gușa.

„De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală… Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe… Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe”, a povestit fiica fostului premier al României, Petre Roman. Uimiți de schimbarea femeii de afaceri sunt și fanii ei, care îi lasă constant de o vreme complimente și mesaje plin de surprindere, cum ar fi: „Ce mult ai slăbit!/ Foarte bine îți stă așa!”.

Cât a slăbit Oana Roman de când a început dieta! Abia o mai recunoști! FOTO
Abia o mai recunoști!

Vedeta refuză să își micșoreze stomacul

Chiar dacă există pe piață și alte metode prin care poate slăbi, cum ar fi o intervenție de micșorare a stomacului, Oana refuză procedura. „Am un prieten care a făcut această operaţie şi m-a bătut şi pe mine la cap. Nu eram deloc convinsă că vreau să fac chestia asta.

M-a rugat frumos. Mă duc la respectivul, la consultaţie. O consultaţie care costă 500 de lei şi durează 15 minute şi domnul ăla mă cântăreşte, mă măsoară. Îmi spune că am un surplus (…) îmi zice „Eu te operez, gata”. Costă enorm, multe mii de euro. Plec acasă”, a declarat vedeta.