Sporturi

Cât costă echipamentul Simonei Halep de la US Open

28.08.2019 | 00:23
Cat costa echipamentul Simonei Halep de la US Open

Simona Halep poartă un echipament special la această ediție de la US Open, care poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al renumitului său sponsor, Nike. 

Cât costă echipamentul Simonei Halep de la US Open

Dacă la ultimele turnee ne-am obișnuit să o vedem pe Simona îmbrăcată în culori deschise, de această dată sportiva noastră a optat pe o combinație de culori între negru și mov. Un model de fustă la fel precum cel pe care îl poartă Simona costă 290 RON pe site-ul Nike, în timp ce tricoul are un preț de 240 RON. Nu e clar însă cât valorează adidașii Simonei, Nike producând pentru ea o versiune personalizată.

Simona Halep atacă US Open din postura de câștigătoare la Wimbledon, însă trebuie menționat că turneul din SUA este singurul din cariera Simonei unde sportiva noastră nu a reușit să se califice în finală. Chiar și așa, moralul său este unul excelent după triumful neașteptat de la Wimbledon. A fost cel de-al doilea succes din carieră pe iarbă și totodată cel de-al doilea turneu de Mare Șlem cucerit, după Roland Garros în 2018. Simona are în palmares alte trei finale pierdute, două la Roland Garros și una la Australian Open.

Simona, șansa a doua la US Open

Turneul de la Wimbledon este singurul câștigat de Simona în 2019, care în ultima vreme are o legătură tot mai strânsă cu Darren Cahill. Australianul a renunțat să o mai antreneze pe Simona la finalul anului precedent, preferând să stea alături de familie. Totuși, începând cu Wimbledon, Cahill a devenit o prezență tot mai frecventă la antrenamentele Simonei, chiar dacă nu face parte oficial din staff.

Simona Halep este cotată cu a doua șansă la US Open, devansată fiind doar de Serena Williams, jucătoare pe care a învins-o în mai puțin de o oră în finala de la Wimbledon. Serena a eliminat-o în primul tur de la US Open pe Șarapova.