Sporturi

Cât de gravă e accidentarea Simonei Halep? “Sunt foarte îngrijorată”

30.09.2018 | 23:49
Cat de grava e accidentarea Simonei Halep Sunt foarte ingrijorata

Simona Halep s-a retras în primul tur de la Beijing din cauza problemelor de sănătate şi a oferit prima reacţie. Liderul WTA s-a accidentat în timpului unui antrenament cu Petra Kvitova, susţinut înaintea debutului la Wuhan, după care a fost eliminată uşor de Dominika Cibulkova. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Revenită în teren la China Open, românca a fost nevoită să se retragă după primul set al meciului cu Ons Jabeur, pierdut cu 6-1, din cauza problemelor cu accidentarea care i-a dat mari bătăi de cap. Imediat după meci, Simona a dat o scurtă reacţie, fiind foarte îngrijorată: “Este durere, nu m-am putut mişca aşa cum trebuie. Acum, sunt foarte îngrijorată”, a spus Simona Halep.

Cât de gravă e accidentarea Simonei Halep?

Românca va face acum un RMN, după ce tratamentul pe care l-a urmat în ultima săptămână a fost benefic doar pentru muşchi, însă acum durerea s-a extins şi la oase: “Tratamentul m-a ajutat la muşchiul spatelui, dar acum am început să simt o durere şi în oase. Sunt foarte îngrijorată acum, sunt tristă că nu am putut încheia meciul. Nu ştiu exact ce se întâmplă, urmează să merg acasă şi să fac un RMN”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep, supărată, după ce s-a retras de la China Open. În imagine, în timpul turneului de la Wuhan
Simona Halep, supărată, după ce s-a retras de la China Open

După retragerea de la Beijing, Simona Halep ar mai trebui să evolueze la turneului de la Moscova, după care să-şi încheie anul sportiv cu participarea la Turneul Campioanelor, de la Singapore. În 2017, la Beijing Halep a urcat pentru prima dată pe primul loc în tenisul mondial feminin, după o semifinală câştigată în faţa Jelenei Ostapenko. A evoluat apoi în ultimul act cu Caroline Garcia, unde a pierdut în faţa franţuzoaicei.

Cât de gravă este accidentarea Simonei Halep? Românca s-a retras la scorul de 61 pentu Ons Jabeur (în imagine) din primul meci de la Beijing
Cât de gravă este accidentarea Simonei Halep? Românca s-a retras la scorul de 6-1 pentu Ons Jabeur