Cât de pregătit ești pentru derby-urile din weekend? Tips and tricks de la FootballCoin!

15.02.2019 | 20:18
Cat de pregatit esti pentru derbyurile din weekend Tips and tricks de la FootballCoin

După o săptămână plină de Champions League și Europa League, e timpul să ne bucurăm de un weekend cu meciuri la fel de tari. Așa că ne reîntâlnim tot aici, pe platforma FootballCoin, unde se strâng toți pasionații de fotbal și de football fantasy. Ți-ai făcut echipele pentru competițiile din acest sfârșit de săptămână? Noi venim cu câteva idei de meciuri și achiziții pentru lotul tău.

CFR Cluj – Astra Giurgiu

Sâmbătă de la 20:00 ai deja programul făcut. Te uiți la derby-ul din Liga 1 în care CFR încearcă să mai câștige încă 3 puncte distanță față de urmăritoarea ei de pe locul 2 din clasament, FCSB. În plus, au de răzbunat o înfrângere venită de la o altă echipă de pe podium în etapa trecută, 2-0 cu Universitatea Craiova. De partea cealaltă, Astra este pe locul 4, la un punct în fața Viitorului și visează la podium, așa că avem siguranța că vom vedea un meci așa cum toate ar trebui să fie: spectaculos, interactiv și pe contre.

Dacă vrei inspirație din cele două echipe, noi te anunțăm că ai de unde alege.  Arlauskis, Țucudean și Omrani, top 3-ul echipei CFR în funcție de punctajul strâns în competițiile FootballCoin.

Giedrius Arlauskis – are 359 de puncte adunate la football fantasy și 13 clean sheet-uri în acest sezon

George Țucudean – cu 14 goluri marcate, este pe primul loc în clasamentul marcatorilor din Liga 1. La FootballCoin, este pe locul 2 în topul punctajului, cu 313 puncte, fiind depășit doar de Ibrahima Tandia.

Poți să-l mai alegi în atac pe Billel Omrani – 254 puncte la FootballCoin, 5 goluri în campionat și 6 assist-uri și ai o variantă bună și free și pentru apărare – Camora, cu 239 de puncte și 13 clean sheet-uri în acest sezon

Varianta din atacul Astrei, pe numele de scenă Azdren Llullaku, are 5 goluri în campionat și 251 la football fantasy. Nu e de ignorat, mai ales dacă ne amintim sezonul în care a câștigat titlul de golgheter în România, deși returul nu l-a mai prins în Liga 1. Magie? Nu, nu. Calitate.

Și vă mai zicem ceva. Astra nu a mai pierdut în campionat de 8 etape. Și încă ceva. Alibec a marcat două goluri în meciul din etapa trecută, cu Viitorul. Așa că dacă l-ai trecut pe lista ta de speranțe ale echipei, să știi că-l găsești free la FootballCoin.

Lille – Montpellier

Lille, echipa-ghimpe din coasta PSG-ului, cu 7 victorii pe linie în liga franceză se ia la trântă cu Montpellier, care vânează de pe locul 5 un loc mai sus de accesare a Europei League. Miza e mare, deci Montpellier trebuie să se fi trezit după dușul rece al unui egal cu Monaco, ca să intre pe teren cu un singur gând: “3 puncte, că altfel pierdem trenul de Europa League”.

Pepe Nicolas – jucătorul cu cel mai mare punctaj din FootballCoin: 715,99. Are 16 goluri, 10 assist-uri și stă lipit de Mbappé și Cavani în clasamentul golgheterilor din Ligue 1.

Zeki Celik – cu 5 assist-uri și 6 clean sheet-uri, turcul te poate ajuta în apărare. Este free, are 557 de puncte și nu prea mai știe cum e să pierzi în Ligue 1 de vreo 7 etape, cum ziceam mai sus.

Ruben Aguilar – Jucătorul de 25 de ani din Grenoble are 1 gol, 3 assist-uri, 8 clean sheet-uri și cele mai multe puncte din echipa sa la football fantasy, adică 556.

Andy Delort – 9 goluri și 4 assist-uri a strâns atacantul lui Montpellier în 21 de meciuri jucate.

Frankfurt – Monchengladbach

Frankfurt vine după 3 egaluri, Gladbach după o înfrângere usturătoare cu Herta. Cele două echipe sunt despărțite de 9 puncte în clasament, iar Frankfurt se vrea mai sus, pe un loc de Champions League. Cu o victorie, s-ar apropia la 2 puncte de ocupanta locului 4, Leipzig.

Sebastian Haller – atacantul lui Frankfurt venit în 2015 de la Utrecht are 11 goluri și 8 assist-uri în acest sezon și se clasează pe locul 5 în clasamentul golgheterilor din Bundesliga. Este free pe platforma FootballCoin, deci e de luat în echipă și de făcut puncte cu el. Până acum are 733, cele mai multe din echipa lui.

Thorgan Hazard – 9 goluri, 8 assist-uri în 20 de meciuri pentru Gladbach. Idolul tribunelor și vedeta echipei. Ce crezi? E free și gata pentru echipa ta și uite ce punctaj are. Zicem că e de luat, că ai multe de câștigat de pe urma lui. Și ne referim la XFC, cu care îți poți crește bugetul, ca să îți cumperi apoi jucători mai scumpi și mai buni.

Atalanta – AC Milan

E bătălie și în partea superioară a clasamentului din Italia. Atât Atalanta, cât și AC Milan nu au mai pierdut de 6 etape în campionat și le desparte un singur punct. Milan e pe 4, loc de Liga Campionilor. Atalanta, pe 5, loc de Europa League. Să vedem oare o rocadă?

Hans Hateboer, jucătorul cu cel mai mare punctaj la FootballCoin, care mai are o calitate: e free. Are 715 puncte strânse, 4 goluri, 4 assist-uri și 6 clean sheet-uri. O statistică strong pentru un fundaș.

Krzysztof Piatek – atacantul polonez care a adus de 15 ori bucurie suporterilor lui Milan. 15 goluri, un assist și 647 de puncte la football fantasy. Și uite o veste care o să-ți aducă și ție bucurie: e free, tânăr și neliniștit până găsește drumul către poartă.

Betis – Alaves

Dovadă că spectacolul este livrat și de către alte echipe, în afară de Barcelona și Real Madrid. Avem derby pe locurile 6-7 din La Liga, unde Alaves are un avantaj de 3 puncte în fața lui Betis. Iar Betis adulmecă locul de calificare în Europa League, pe care Alaves stă acum cocoțată.  Meciul e duminică, iar aici te poți înscrie în campionatul dedicat competiției din Spania, fără nicio taxă: Free-Spain-LaLiga R24.

Sergio Canales – free și cu cele mai multe puncte la FootballCoin de la Betis, 819. Are 6 goluri și 2 assist-uri în 21 de meciuri jucate pentru echipa lui.

Jony – tot mijlocaș, tot free și tot cu punctaj mare este jucătorul lui Alaves, cu 633 de puncte adunate, 3 goluri și 7 assist-uri în acest sezon.

Sporting – Braga

Sporting – Braga le va face weekend-ul frumos portughezilor. Derby-ul locurilor 3 și 4, în lupta de urmărire a primelor două locuri din clasament. Punctajul este strâns, așa că un egal nu le aranjează pe cele două echipe care se întâlnesc duminică.

Bas Dost – 12 goluri și un assist stau în contul veteranului de la Sporting. Are 246 de puncte și te poți baza pe el, cu siguranță. Are experiență și poftă de gol, chiar dacă accidentările i-au dat bătăi de cap în acest sezon. Vârsta e doar un număr, nu? Și pare că atacantul a strâns numere mari la capitolul goluri, ceea ce contează cel mai mult.

Dyego Sousa – De partea cealaltă, Braga se laudă cu Sousa și cele 14 goluri marcate în 21 de meciuri. Are 5 assist-uri și 321 de puncte în clasamentul FootballCoin.

În concluzie, stai cu ochii pe campionatele din Europa. Ai ce vedea și ai ce juca.