Fotbal intern

Cât lipsește Deac după accidentarea cu Malmo!

04.08.2018 | 22:52
Cat lipseste Deac dupa accidentarea cu Malmo

Cât lipsește Deac după accidentarea cu Malmo! Este oficial – mijlocașul ardelenilor va lipsi preț de două săptămâni după ce a ieșit accidentat  în prima repriză a returului cu Malmo, terminat cu scorul de 1-1. Preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, a precizat durata absenței lui Deac. Șeful grupării a făcut anunțul chiar înainte de startul partidei de campionat, împotriva celor de la Concordia Chiajna,

”Deac va lipsi cam două săptămâni şi De Luca a avut o entorsă, dar revine la antrenamnte de luni”, a spus Iuliu Mureşan pentru o televiziune de sport

Cât lipsește Deac după accidentarea cu Malmo!

În miutul 34 al meciului dintre Malmo FF şi CFR Cluj, Ciprian Deac a fost faultat de Nielsen şi a rămas minute bune întins pe gazon. Atacantul a reuşit să iasă de pe teren cu ajutorul membrilor staff-ului medical al campioanei României. Ciprian Deac le-a transmis oficialilor că poate continua, dar n-a rezitat foarte mult.

Astfel, în minutul 41, Ciprian Deac n-a mai putut continua să joace în Malmo FF – CFR Cluj, le-a făcut semn oficialilor din Gruia că nu mai poate continua şi a fost înlocuit de Sebastian Mailat

Cât lipsește Deac după accidentarea cu Malmo!

Cinci goluri şi 12 pase de gol a a dat mijlocașul în sezonul trecut pentru CFR Cluj în toate competiţiile. Deac are și un palmares de invidiat alături de ardeleni. Trei titluri de campion, trei Cupe şi trei Supercupe a ridicat deasupra capului decarul, toate în tricoul echipei din Gruia.

Anul acesta, Ciprian Deac şi-a stabilit și un obiectiv îndrîzneț la CFR Cluj,  echipă care a câştigat titlul în sezonul 2017-2018. Cel mai important jucător din lotul formaţiei pregătite de Antonio Conceicao susţine că ardelenii îşi doresc să câştige campionatul în acest an, deşi se vor duela cu echipe precum Universitatea Craiova şi FCSB.

”Cel mai important lucru pentru noi este să câştigăm fiecare meci, asta pentru că şi în acest an avem ca obiectiv câştigarea campionatului. După ce am reuşit să luăm titlul din primul an, cu o echipă nou, acum ar fi un eşec dacă vom termina pe locul doi”, a spus Ciprian Deac.

Cât lipsește Deac după accidentarea cu Malmo!

Sunt și vești bune pentru CFR Cluj. Eugen Trică a revenit la CFR Cluj. Fostul fotbalist s-a întors la echipa alături de care a câştigat patru trofee, însă de această dată va ocupa un rol în organigrama administrativă a campioanei României, acesta fiind numit în funcţia de şef al departamentului de scouting. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. În startul sezonului,  Edi Iordănescu a fost demis de la cârma echipei după înfrângerea din meciul cu Malmo, scor 0-1, din turul doi preliminat al Europa League.

“Începând de astăzi, familia CFR devine mai puternică! Fostul jucător al echipei noastre, Eugen Trică, a revenit acasă şi a devenit şeful departamentului de scouting al clubului nostru! Aşa cum v-am obişnuit şi până acum, am adus lângă noi oameni care au scris istorie pentru CFR Cluj, precum Cristi Panin, Alin Minteuan, Cosmin Tilincă şi Cosmin Văsîe, iar acum lista este completată de Eugen Trică, dublu Campion al României cu echipa noastră şi câştigător a două Cupe! Multă baftă, Eugen! Bine ai revenit acasă!”, a fost anunţul oficialilor clujeni.

5 goluri a marcat Deac pentru CFR Cluj

Tags: