Fotbal international

Cât o costă pe Real Madrid venirea lui Antonio Conte! Ce sumă plătește Florentino Perez pentru a-l aduce pe italian

29.10.2018 | 09:05
Cat o costa pe Real Madrid venirea lui Antonio Conte Ce suma plateste Florentino Perez pentru al aduce pe italian

Florentino Perez va băga adânc mâna în buzunar pentru a avea la Real Madrid un antrenor ca Antonio Conte. Italianul a zburat deja la Madrid pentru a-și lua postul în primire. Florentino Perez este forțat de împrejurări să ia măsuri. Rușinea de pe Nou Camp, Barcelona – Real Madrid 5-1, trebuie reparată cu demiterea lui Julen Lopetegui. Și singurul nume liber la îndemână este italianul Antonio Conte, contactat încă din urmă cu 10 zile de președintele Realului.

Italianul îl va costa scump pe Florentino Perez. Antonio Conte a fost de acord să primească 10 milioane de euro de la fosta sa echipă, Chelsea, pentru a accepta demiterea, cu condiția ca acesta să nu mai antreneze în acest sezon pe altcineva. Presa italiană scrie că fostul selecționer i-a pus în vedere lui Florentino Perez ca această sumă să fie plătită de Real Madrid către fosta sa echipă. Asta înseamnă că din start Conte îi va face pagubă lui Real Madrid de 10 milioane de euro.

Florentino Perez plătește cel puțin 20 de milioane de euro pentru aducerea lui Antonio Conte la Real Madrid

Pe lângă suma pe care Antonio Conte trebuie să o plătească înapoi către Chelesea, Real Madrid mai trebuie să-i plătească italianului și salariul, iar Antonio Conte nu e un antrenor ieftin. Presa italiană scrie că fostul tehnician al lui Juventus cere cel puțin 10 milioane de euro pe sezon. În total, instalarea lui Conte pe banca lui Real Madrid l-ar costa pe Florentino Perez minim 20 de milioane de euro.

Antnio Conte cu trofeul de campion În Premier League, în sezonul 2016-2017
Antnio Conte cu trofeul de campion În Premier League, în sezonul 2016-2017

Antonio Conte este deja la Madrid, unde negociaza preluarea “galacticilor” cu președintele Florentino Perez. Italianul ar urma să fie anunțat azi ca înlocuitor al lui Julen Lopetegui. Prima partidă pe banca lui Real Madrid ar putea fi meciul de sâmbătă cu Valladolid din La Liga. La partida de cupă cu Melilla, pe banca “galacticilor” ar urma să stea Santiago Solari, antrenorul celei de-a doua echipe a Realului.

  •  10 milioane de euro plătește Real Madrid către Chelsea pentru ca Antonio Conte să poată sta pe banca “galacticilor”